Головна » Статті » Рецепти |
Як спекти морквяну коврижку?
![]() Необхідні продукти Дві великі морквини Склянку цукру 200 грам маргарину Чотири яйця Дві склянки борошна Чайна ложка соди (погасити оцтом) Щіпка солі Приготування Маргарин потрібно заздалегідь дістати з холодильника, щоб він до моменту приготування був м'яким. Яйця з цукром збиваються дочиста, до них додається дрібка солі і м'який маргарин, все ще раз збиваємо і додаємо борошно з гашеного содою. Морквину тремо на крупній тертці, вмішуємо в тісто. За бажанням можна додати розпарені і обсушенный родзинки, подрібнені волоські горіхи. По консистенції готове тісто має вийти як дуже густа сметана. Викладаємо тісто в змащену маслом форму, ставимо в розігріту до 180 градусів духовку, випікаємо 30 - 40 хвилин. Коли коврижка охолоне, посипаємо її цукровою пудрою і нарізаємо шматочками. | |
Просмотров: 720 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |