Головна » Статті » Рецепти

Як спекти морквяну коврижку?
Коврижка виходить пишна, смачна і при цьому ще й корисна. Цей рецепт, як і багато рецепти простій і доступній випічки, ще з радянських часів. Перевірений часом і не одним поколінням, так що випічка повинна бути вдалою. Смак моркви в готової коврижке не відчувається.
Необхідні продукти
Дві великі морквини
Склянку цукру
200 грам маргарину
Чотири яйця
Дві склянки борошна
Чайна ложка соди (погасити оцтом)
Щіпка солі
Приготування

Маргарин потрібно заздалегідь дістати з холодильника, щоб він до моменту приготування був м'яким. Яйця з цукром збиваються дочиста, до них додається дрібка солі і м'який маргарин, все ще раз збиваємо і додаємо борошно з гашеного содою.
Морквину тремо на крупній тертці, вмішуємо в тісто. За бажанням можна додати розпарені і обсушенный родзинки, подрібнені волоські горіхи. По консистенції готове тісто має вийти як дуже густа сметана.
Викладаємо тісто в змащену маслом форму, ставимо в розігріту до 180 градусів духовку, випікаємо 30 - 40 хвилин. Коли коврижка охолоне, посипаємо її цукровою пудрою і нарізаємо шматочками.
Просмотров: 713
Категория: Рецепти |
| Теги: тісто, Коврижка

Рекомендовані рецепти:

Домашня ковбаса з кролика
Пікантні гарячі бутерброди
Сирні кексики
Ковбаса кров'яна
Кекс столичний
"Медова" свинина з імбиром
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: