Головна » Статті » Рецепти


Смачно, доступно і просто - ось головні визначальні цієї страви. І ще не дуже калорійно, що безумовно теж є безсумнівним плюсом. До запіканці можна використовувати і печериці, гливи, пропорції інгредієнтів можна змінювати.
Що знадобиться для приготування

Півтори склянки сухого рису
500 грам свіжих печериць
Три цибулини
Пучок...
Переглядів: 619
Рецепти | | Коментарі (0)

Цей салат готується дуже легко, при наявності тих продуктів, які постійно перебувають вдома. Хоча можна не занадто дотримуватися того складу продуктів, які пропонуються за рецептом. Можна імпровізувати.
Інгредієнти:

Бринза - сто п'ятдесят грамів;
Пекінська капуста - один качан;
Часник - пару зубків;
Яблуко - одна штука;
Горіх волоський...
Переглядів: 678
Рецепти | | Коментарі (0)

Варіантів приготування цих грінок може бути скільки завгодно. Від найпростіших тільки з картоплею, до складних, коли додаємо обсмажені гриби, шинку або відварну курку, спеції, інші овочі. Можна зробити грінки до чаю або до супу - борщу замість хліба.
Необхідні продукти

Білий батон (краще брати багет)
Дві - три...
Переглядів: 1531
Рецепти | | Коментарі (0)

Іноді господаркам доводиться стикатися при приготуванні страв з жорсткою яловичиною. Що вони з нею тільки не роблять: і тушкують її дуже довго і змащують гірчицею, і витримують в кефірі. Але зазвичай нічого не рятує ситуації. Але ті, хто має мультиварку, прекрасно знають, що таку яловичину краще готувати в ній....
Переглядів: 616
Рецепти | | Коментарі (0)

Якщо у вас в морозилці залежався пакетик замороженої полуниці, і ви не знаєте куди її прилаштувати, скористайтеся запропонованим рецептом. З замороженої полуниці виходить відмінна помадка для мафінів.
Що знадобиться для приготування

220 грам борошна
Столова ложка какао
Неповний склянку цукру
Три яйця
Півтори чайних ложки розпушувача
200...
Переглядів: 978
Рецепти | | Коментарі (0)

Соуси з ягід готуються на основі ягідних соків і ягідної м'якоті. Дуже корисні і смачні ягідні соуси популярні в кавказької і російської кухні і кухні деяких скандинавських країн.
Гострі ягідні соуси традиційно роблять з кислих ягід кизилу, вишні, барбарису, аличі, червоної смородини, журавлини, агрусу, зерен граната. Популярні у...
Переглядів: 760
Рецепти | | Коментарі (0)

Багато любителі сиру знають наскільки це смачне блюдо - хачапурі. Звичайно, в класичному варіанті воно вимагає багато часу та вміння для його приготування, щоб блюдо вийшло смачним і ніжним. Проте господині придумали швидкий спосіб приготування хачапурі на сковорідці.
Інгредієнти:


Сир твердий - двісті грамів;
Сметана - двісті...
Переглядів: 580
Рецепти | | Коментарі (0)

Пропоную рецепт приготування цепелін.Вам знадобитися:

Картопля - два кілограми;
Сметана - три столових ложки;
Копчений шпик - сто п'ятдесят грам;
Лук - дві штуки:
Мелені сухарі - одна столова ложка;
Борошно;
Сіль - за смаком.


Приготування:

1.Картофель очистіть. Пів кілограма відваріть і ще гарячим протріть...
Переглядів: 657
Рецепти | | Коментарі (0)

Пропоную рецепт приготування страви з загадковою назвою «Бермудський біфштекс».
Вам знадобитися:

Рубане м'ясо - чотириста грам;
Шинка - сто грам;
Лук - дві - три цибулини;
Один корінець селери;
Одне яйце;
Панірувальні сухарі - дві столові ложки;
Одна чайна ложка соку лимона;
Одна неповна чайна ложка порошку каррі;
Переглядів: 590
Рецепти | | Коментарі (0)

Для приготування цього салату нічого не потрібно смажити, кабачки додаються свіжими. Маринад повністю змінює їх смак, і якщо не знати, що в салаті є кабачки - ніхто й не здогадається, що салат зроблений з них.
Необхідні продукти
Три середніх молоденьких кабачка
Солоні огірочки (кількість підбирайте за смаком)
Одне - два...
Переглядів: 692
Рецепти | | Коментарі (0)

1-10 11-20 ... 1871-1880 1881-1890 1891-1900 1901-1910 1911-1920 ... 4691-4700 4701-4708