Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати яловичину з овочами? Рецепт для мультиварки
Іноді господаркам доводиться стикатися при приготуванні страв з жорсткою яловичиною. Що вони з нею тільки не роблять: і тушкують її дуже довго і змащують гірчицею, і витримують в кефірі. Але зазвичай нічого не рятує ситуації. Але ті, хто має мультиварку, прекрасно знають, що таку яловичину краще готувати в ній. Яловичина, приготована в мультиварці, виходить ніжна і дуже смачна. Інгредієнти: Яловичина - один кілограм; Морква - одна штука; Цибуля ріпчаста - три головки великих; Заморожені печериці, баклажани, помідори, солодкий болгарський перець; Сіль і приправи, зелень. Процес приготування: Таке блюдо можна готувати вночі, щоб на ранок вийшло смачне і ароматне блюдо. Тим більше мультиварка в цьому допомагає. Треба спочатку яловичину промити, а потім порізати на шматки, як на гуляш. Моркву нарізати кружальцями, попередньо очистити її. Цибулю також порізати кільцями. Потім всі овочі, включаючи і заморожені, зелень, середньо нарізану і м'ясо скласти в каструлю, присолити і додати різні спеції. Після цього влити півтори чашки (мірної від мультиварки) води. Поставити на програму «Гасіння», час встановити - три з половиною години. На ранок вийшла смачна і ніжна яловичина. Приємного апетиту! | |
Просмотров: 617 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |