Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати бермудський біфштекс?
Пропоную рецепт приготування страви з загадковою назвою «Бермудський біфштекс».
Вам знадобитися:

Рубане м'ясо - чотириста грам;
Шинка - сто грам;
Лук - дві - три цибулини;
Один корінець селери;
Одне яйце;
Панірувальні сухарі - дві столові ложки;
Одна чайна ложка соку лимона;
Одна неповна чайна ложка порошку каррі;
Одна неповна чайна ложка червоного меленого перцю;
Три столові ложки дрібно нарубаної зелені петрушки;
Яблука - два - три штуки;
Солодкий перець - два - три стручки;
Жир для смаження.


Приготування:

1. Пропустіть через м'ясорубку цибулю (одну цибулину), шинку і селеру і змішайте все з рубаним м'ясом. В отриману масу додайте каррі і сік лимона. Перемішайте і додайте на кінчику ножа червоний мелений перець і одну столову ложку зелені петрушки. Все ретельно перемішайте і додайте в масу яйце і трохи панірувальних сухарів, щоб вона стала в'язкою і знову все ретельно перемішайте.

2. З отриманої маси сформуйте невеликі біфштекси і обсмажте їх в гарячому жирі. Кожен біфштекс прикрасити скибочкою яблука, попередньо обсмаженим.

3.В тій же сковороді потушкуйте кільця ріпчастої цибулі і стручки солодкого перцю, який наріжте смужками. Тушковані овочі розкладіть на скибочках яблук невеликими горстками. Зверху біфштекси посипте червоним меленим перцем і зеленню петрушки.

4. До бермудського біфштексу подайте відварений рис.
Просмотров: 591
Категория: Рецепти |
| Теги: перемішайте, петрушки

Рекомендовані рецепти:

Гуляш з індички з овочами
Ватрушки "Трояндочки"
Пиріжки з щавлем і яйцем
Салат з оливками і тунцем
Листкові трубочки
Котлети з підливою
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: