Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати рисову запіканку з грибами?
Смачно, доступно і просто - ось головні визначальні цієї страви. І ще не дуже калорійно, що безумовно теж є безсумнівним плюсом. До запіканці можна використовувати і печериці, гливи, пропорції інгредієнтів можна змінювати. Що знадобиться для приготування Півтори склянки сухого рису 500 грам свіжих печериць Три цибулини Пучок свіжого кропу Сіль і чорний мелений перець Рослинна олія Склянку - півтори води або бульйону Одна - півтори столових ложки борошна Приготування Рис промити і відварити в підсоленій воді до готовності. Цибулю дрібно порубати, гриби нарізати скибочками. Обсмажити гриби і цибулю в олії до м'якості, але ні в якому разі не засмажувати. Посипати перцем, посолити, покласти дрібно нарізану зелень. Форму для запікання змастити олією і викласти половину рису. На рис викласти половину обсмажених грибів з цибулею. Поверхня розрівняти. До тих грибів, що залишилися в сковорідці, додати борошно, прогріти і перемішати, влити воду або бульйон і варити на слабкому вогні, поки соус не стане густим. Спробувати на сіль, якщо треба - підсолити. У форму покласти решті рис і залити його підготовленим соусом. Поставити в розігріту духовку, запікати на середньому вогні близько півгодини. Приємного апетиту! | |
Просмотров: 620 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |