Головна » Статті » Рецепти

Як зробити салат зі свіжих кабачків з маринадом?
Для приготування цього салату нічого не потрібно смажити, кабачки додаються свіжими. Маринад повністю змінює їх смак, і якщо не знати, що в салаті є кабачки - ніхто й не здогадається, що салат зроблений з них.
Необхідні продукти
Три середніх молоденьких кабачка
Солоні огірочки (кількість підбирайте за смаком)
Одне - два яйця
Лимонний сік за смаком
Дві столові ложки майонезу
По столовій ложці дрібно нарізаної зелені кропу і петрушки

Для маринаду

Склянку води
Дві столових ложки яблучного оцту
Сіль і лавровий лист
Кілька горошин духмяного перцю
Приготування

Кабачки добре моєму, не зрізаємо шкірку. Ріжемо кубиками середньої величини. У каструлі доводимо воду до кипіння, вливаємо оцет, кладемо сіль за смаком, лавровий лист і перець. Закладаємо кабачки, на повільному вогні варимо хвилин десять. Дістаємо шумівкою з маринаду, даємо повністю охолонути.
Поки остигають кабачки, варимо круто яйця, дрібно ріжемо. Змішуємо із зеленню, остиглими кабачками, додаємо нарізані дрібними кубиками солоні огірки. Солимо за смаком, поливаємо лимонним соком, заправляємо майонезом і все перемішуємо. Подаємо з скибочками лимона і часточками помідор.
Просмотров: 693
Категория: Рецепти |
| Теги: кабачки, лавровий

Рекомендовані рецепти:

Яблучно-горіховий кекс з корицею
Пісний вишнево-шоколадний кекс
Тонкі пиріжки з картоплею
Картопля в паприці (рецепт)
Смажена картопля з часниковими стрілками
Листкові трубочки
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: