Головна » Статті » Рецепти |
Як зробити салат зі свіжих кабачків з маринадом?
Для приготування цього салату нічого не потрібно смажити, кабачки додаються свіжими. Маринад повністю змінює їх смак, і якщо не знати, що в салаті є кабачки - ніхто й не здогадається, що салат зроблений з них. Необхідні продукти Три середніх молоденьких кабачка Солоні огірочки (кількість підбирайте за смаком) Одне - два яйця Лимонний сік за смаком Дві столові ложки майонезу По столовій ложці дрібно нарізаної зелені кропу і петрушки Для маринаду Склянку води Дві столових ложки яблучного оцту Сіль і лавровий лист Кілька горошин духмяного перцю Приготування Кабачки добре моєму, не зрізаємо шкірку. Ріжемо кубиками середньої величини. У каструлі доводимо воду до кипіння, вливаємо оцет, кладемо сіль за смаком, лавровий лист і перець. Закладаємо кабачки, на повільному вогні варимо хвилин десять. Дістаємо шумівкою з маринаду, даємо повністю охолонути. Поки остигають кабачки, варимо круто яйця, дрібно ріжемо. Змішуємо із зеленню, остиглими кабачками, додаємо нарізані дрібними кубиками солоні огірки. Солимо за смаком, поливаємо лимонним соком, заправляємо майонезом і все перемішуємо. Подаємо з скибочками лимона і часточками помідор. | |
Просмотров: 693 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |