Головна » Статті » Рецепти |
Горошок є рекордсменом за вмістом нуклеїнових кислот, які необхідні організму людини для його життєдіяльності. Горошок можна вживати як у консервованому вигляді, так і в свежеприготовленном або сиром. Горошок по-французьки - відмінний гарнір до м'ясних страв. Для приготування гарніру з горошку по-французьки будуть потрібні наступні інгредієнти: 500 г... |
Глазур не тільки прикрашає кондитерські вироби, але і є підсилювачем їх смаку. Рецептів глазурі безліч, вони відрізняються за смаком, кольором і консистенцією. Глазур буває шоколадною, кавової, цукрової, фруктової, білкової. І якою б вона не була, в основу глазурі кладуть цукор. Відмінність досягається додатковими інгредієнтами, що входять до складу глазурі.... |
Чудові булочки можна приготувати з дріжджового тіста. Такі булочки будуть відмінним доповненням до бульйону, борщів, супів або щам. Інгредієнти: Для приготування тіста: Борошно - 500 грамів; Дріжджі сухі - 7 грамів; Вода - 250 мілілітрів; Масло рослинне - три супові ложки; Сіль - 2 чайні ложки; Цукор-пісок... |