Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати підливу з курячими сердечками?
В рецепті дуже вдалий, на мій погляд, поєднання всіх продуктів. І як завжди не виключена заміна - в даному випадку вершки можна замінити нежирної сметаною. Гарнір підійде будь - який-від картопляного пюре до гречки і відвареного рису. Необхідні продукти Кілограм курячих сердечок Півкілограма свіжих грибів (підійдуть печериці) Три - чотири великих цибулини 250 мл. вершків або нежирної сметани Рослинна олія Сіль за смаком Приправи і спеції (за бажанням) Приготування Сердечка промити під проточною водою, викласти в друшляк, щоб стікала зайва рідина. Розігріти в сковороді олію. Викласти сердечка і обсмажити на середньому вогні, періодично перемішуючи. Цибулю нарізати півкільцями, додати до сердечком, посолити, додати приправи і спеції і обсмажувати все разом хвилин 10 - 15. Печериці нарізати довільно, можна відварити або додавати до сердечком сирими. Тушкувати на невеликому вогні. Спробувати на готовність сердечка і гриби, якщо готові - влити вершки або сметану, прогріти і тримати на вогні три хвилини. Вимкнути, накрити кришкою і дати настоятися хвилин п'ять. | |
Просмотров: 634 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| |||||||
|
| |||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |