Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати підливу з курячими сердечками?
В рецепті дуже вдалий, на мій погляд, поєднання всіх продуктів. І як завжди не виключена заміна - в даному випадку вершки можна замінити нежирної сметаною. Гарнір підійде будь - який-від картопляного пюре до гречки і відвареного рису.
Необхідні продукти

Кілограм курячих сердечок
Півкілограма свіжих грибів (підійдуть печериці)
Три - чотири великих цибулини
250 мл. вершків або нежирної сметани
Рослинна олія
Сіль за смаком
Приправи і спеції (за бажанням)
Приготування

Сердечка промити під проточною водою, викласти в друшляк, щоб стікала зайва рідина. Розігріти в сковороді олію. Викласти сердечка і обсмажити на середньому вогні, періодично перемішуючи. Цибулю нарізати півкільцями, додати до сердечком, посолити, додати приправи і спеції і обсмажувати все разом хвилин 10 - 15. Печериці нарізати довільно, можна відварити або додавати до сердечком сирими. Тушкувати на невеликому вогні. Спробувати на готовність сердечка і гриби, якщо готові - влити вершки або сметану, прогріти і тримати на вогні три хвилини. Вимкнути, накрити кришкою і дати настоятися хвилин п'ять.
Просмотров: 634
Категория: Рецепти |
| Теги: нежирної, Вогні

Рекомендовані рецепти:

Спагетті з шинкою і томатним соусом
Гуляш з індички з кабачками
Брокколі з беконом і макарони-черепашками
Домашні цукерки з інжиром
Вишневий пиріг з листкового тіста
Листковий салат з сиром фета
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: