Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати горошок по-французьки?
Горошок є рекордсменом за вмістом нуклеїнових кислот, які необхідні організму людини для його життєдіяльності. Горошок можна вживати як у консервованому вигляді, так і в свежеприготовленном або сиром. Горошок по-французьки - відмінний гарнір до м'ясних страв.

Для приготування гарніру з горошку по-французьки будуть потрібні наступні інгредієнти: 500 г зеленого горошку,6 штук цибулин, три столові ложки вершкового масла, одна чайна ложка борошна, пучок петрушки, сіль і цукор.

Для його приготування потрібно спочатку очистити цибулю, нарізати його кільцями. Половину масла розтопити в сковороді і обсмажити в ньому до золотистого кольору цибулю, потім додати трохи води і згасити нетривалий час. Потім додати зелений горошок і продовжувати тушкувати ще протягом десяти хвилин. Потім в сковороду з горошком насипати борошно і все акуратно перемішати, додати сіль, цукор і тушкуйте ще п'ять хвилин. Посипати петрушкою, додати вершкове масло і подати до столу гарячим.
Просмотров: 668
Категория: Рецепти |
| Теги: по-французьки, Горошок

Рекомендовані рецепти:

Салат "Пекуча екзотика"
Салат з курки з грушами
Мариноване куряче філе на грилі
Салат з кальмарів з сиром і виноградом
Курячі крокети
Апельсиново-мандариновий пиріг
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: