Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати салат з оселедцем і грибами?
Салат поєднує в собі улюблені багатьма продукти - мариновані грибочки, картопля, оселедець. Чудова закуска, тим більше, що інгредієнти ріжуться крупно і можна обирати що і чим закушувати. Дуже зручно і для господині, і для гостей.
Необхідні продукти

П'ять - шість картоплин середнього розміру
Чотири маринованих огірочка
Філе однієї оселедця
Баночка маринованих грибів (невелика)
Пучок зеленого цибулі
Рослинне або оливкове масло
Приготування

Картоплю відварити в мундирі. Варити краще на пару, щоб картопля брав менше рідини. Остудити, очистити. Філе оселедця нарізати великими скибочками. Гриби якщо дрібні, то не різати. Якщо з великими капелюшками, розрізати навпіл. Картоплю нарізати великими шматками. Огірки нарізати кружечками. Дрібно нарізати зелений лук.

Варіантів подачі може бути два. У першому варіанті всі інгредієнти змішуються і салат заправляється маслом. У другому варіанті в середині тарілки викладаються гриби, навколо них можна розкласти оселедець, потім огірки і зовнішній коло зробити з картоплі (його трохи присолити). Полити олією і посипати зеленню.
Просмотров: 441
Категория: Рецепти |
| Теги: салат, великими

Рекомендовані рецепти:

Дачний овочевий салат
Риба, запечена з оливками
Відкритий пиріг з персиками
Салат "Сільський"
Печиво "Кураб'є Бакинське"
Шоколадний пломбір
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: