Головна » Статті » Рецепти


Страва швидкого приготування, оригінальна і до того ж володіє малою кількістю калорій. Дуже добре підходить в якості закуски, як до сімейного, так і до святкового столу і цілком гідно зайняти місце в сімейному скарбничці рецептів.
Інгредієнти:


Картопля - три штуки;
Морква - дві штуки;
Сардини, консервовані в...
Переглядів: 612
Рецепти | | Коментарі (0)

Запіканку можна зробити багатоярусної, з кольоровою прошарком, наприклад, з додаванням обсмаженого морквини або зеленого горошку. Так вона буде яскравою, але вже не такою легкою і дієтичною. В оригінальному рецепті всі овочі запікаються, обсмажується цибуля.
Необхідні продукти

Вилок капусти вагою близько кілограма
500 грам м'ясного фаршу
Рослинна олія
Три -...
Переглядів: 721
Рецепти | | Коментарі (0)

Для цієї страви потрібен змішаний фарш, зроблений з однакової кількості яловичини і жирної свинини. При такій пропорції він залишиться соковитим при запіканні і добре зберігає форму. Овочі, якими прикрашається страву краще взяти контрастного кольору, щоб вони добре виділялися на жовтому сирі.
Необхідні продукти

300 грам фаршу з яловичини
Переглядів: 624
Рецепти | | Коментарі (0)

Имеритинский шафран - одна з улюблених прянощів в Закавказзі. До справжнього шафрану вона не має ніякого відношення, имеритинскй шафран це не що інше, як усіма улюблені квіти - чорнобривці, висушені і розмелені в порошок.
Видів чорнобривців дуже багато і вирощують їх у багатьох країнах. Як декоративну рослину вирощують сорти...
Переглядів: 688
Рецепти | | Коментарі (0)

Чудовий повітряний десерт швидкого приготування з пікантною кислинкою.

Інгредієнти:

Для тіста:

Яйце куряче - 4 штуки;
Цукор-пісок - 150 грамів;
розпушувач - 1 чайна ложка;
Борошно - 1 стакан.

Для крему:

Сметана - 500 мілілітрів;
Цукор-пісок - 1 стакан.

Начинка: свіжі ягоди.
Переглядів: 629
Рецепти | | Коментарі (0)

В рецепті зовсім немає м'яса, це антикризовий варіант популярної випічки. За смаком дійсно нагадує справжні біляші, вся справа тут у доданій в тісто луці і сухому курячому бульйоні. Саме ці продукти дають характерний присмак.
Що знадобиться для приготування

Дві склянки води
25 - 30 грам дріжджів
Чайна ложка...
Переглядів: 834
Рецепти | | Коментарі (0)

Давня китайська цивілізація подарувала людству багато всяких відкриттів, в тому числі і чай. Терпкий і ароматний напій не тільки вгамовує спрагу, він є культурною складовою цього народу. З чаєм пов'язано багато китайських міфів, легенд і звичаїв, відображених у китайському національному фольклорі.
У сімнадцятому столітті китайський чай вперше був...
Переглядів: 647
Рецепти | | Коментарі (0)

Барбекю називають спеціальну жаровню з вугіллям, з допомогою якої готують на природі, а також грати з затискачами і ручкою, в яку поміщають м'ясо або інші продукти для приготування їх на вогні. Барбекю називають і сам спосіб приготування м'яса на вогні.
З першими весняними денечками тисячі городян вибираються на...
Переглядів: 663
Рецепти | | Коментарі (0)

Ароматне і дуже ситне блюдо, яке до того ж відрізняється легкістю в приготуванні.
Інгредієнти:

Вода тепла - 125 мілілітрів;
Дріжджі - 20 г;
Молоко - 100 мілілітрів;
Борошно - 500 грамів;
Масло рослинне - 4 супові ложки;
Масло вершкове - 10 г;
Цукор - 2 чайні ложки;
Сіль...
Переглядів: 585
Рецепти | | Коментарі (0)

Китайці шанують сою і називають її Великий Боб. Незважаючи на плітки щодо цього продукту, треба віддати йому належне. У кулінарії існує окреме соєве напрямок, чого удостоїлися далеко не всі харчові продукти.
Багато провідні дієтологи дотримуються думки, що соя корисна всім без винятку і просто необхідний в раціоні кожної...
Переглядів: 627
Рецепти | | Коментарі (0)

1-10 11-20 ... 1471-1480 1481-1490 1491-1500 1501-1510 1511-1520 ... 4691-4700 4701-4708