Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати фальшиві біляші?
В рецепті зовсім немає м'яса, це антикризовий варіант популярної випічки. За смаком дійсно нагадує справжні біляші, вся справа тут у доданій в тісто луці і сухому курячому бульйоні. Саме ці продукти дають характерний присмак.
Що знадобиться для приготування

Дві склянки води
25 - 30 грам дріжджів
Чайна ложка цукру
Дві столові ложки сухого курячого бульйону
Борошно
Одна велика цибулина
Приготування

Дріжджі розтерти з цукром, додати сухий бульйон, перемішати і влити дві склянки теплої води. Розмішати суміш і поступово додавати просіяне борошно. Тісто має вийти як на оладки, по консистенції бути як густа сметана. Поставити в тепле місце і дати йому підійти.

Приблизно через півгодини в тісто покласти дрібно нарізану цибулю (кількість цибулі брати за бажанням), перемішати і відразу ж смажити на добре розігрітій сковорідці в рослинному маслі так само, як і звичайні оладки. Можна накривати кришкою, щоб краще пропарити цибулю, але це не обов'язково. На середньому вогні все встигає підготуватися як слід. Подавати гарячими зі сметаною.
Просмотров: 670
Категория: Рецепти |
| Комментарии: 1 | Теги: тісто, цибулю

Рекомендовані рецепти:

Лимонні тістечка
Кругла хала
Салат "Сільський"
Парові булочки
Закусочні рибні кульки
Тортик "На графських руїнах"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: