Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати м'ясну сердечко з грибами і сиром?
Для цієї страви потрібен змішаний фарш, зроблений з однакової кількості яловичини і жирної свинини. При такій пропорції він залишиться соковитим при запіканні і добре зберігає форму. Овочі, якими прикрашається страву краще взяти контрастного кольору, щоб вони добре виділялися на жовтому сирі. Необхідні продукти 300 грам фаршу з яловичини 300 грам фаршу з жирної свинини 200 грам свіжих печериць Одна велика або дві середніх) цибулина 100 грам сиру Один болгарський перець червоного або зеленого кольору Сіль і приправи за смаком Рослинна олія Приготування Інгредієнти змішувати не треба, все викладається шарами в певному порядку. Натерти сир на крупній тертці. Дрібно покришити цибулю. Печериці вимити, дати стекти воді і нарізати тоненькими пластинками. Фарш посолити, можна присмачити улюбленими приправами, добре вимішати. Деко застелити папером для випічки, змастити її олією. Руки змочити водою і акуратно викладати фарш, надаючи йому форму сердечка або будь-яку іншу форму, яку вам захочеться (наприклад, до Нового року можна зробити ялинку). Краї і поверхню фаршу підрівняти і згладити долонею. На фарш покласти гриби, можна трохи присолити і поперчити. Потім - шар цибулі і шар сиру. На сир розкласти нарізаний невеликими шматочками болгарський перець. Поставити деко в розігріту до 180 градусів духовку приблизно на 30 хвилин. На гарнір добре підійде будь салат із свіжих овочів. | |
Просмотров: 625 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |