Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати м'ясну сердечко з грибами і сиром?
Для цієї страви потрібен змішаний фарш, зроблений з однакової кількості яловичини і жирної свинини. При такій пропорції він залишиться соковитим при запіканні і добре зберігає форму. Овочі, якими прикрашається страву краще взяти контрастного кольору, щоб вони добре виділялися на жовтому сирі.
Необхідні продукти

300 грам фаршу з яловичини
300 грам фаршу з жирної свинини
200 грам свіжих печериць
Одна велика або дві середніх) цибулина
100 грам сиру
Один болгарський перець червоного або зеленого кольору
Сіль і приправи за смаком
Рослинна олія
Приготування

Інгредієнти змішувати не треба, все викладається шарами в певному порядку. Натерти сир на крупній тертці. Дрібно покришити цибулю. Печериці вимити, дати стекти воді і нарізати тоненькими пластинками.

Фарш посолити, можна присмачити улюбленими приправами, добре вимішати. Деко застелити папером для випічки, змастити її олією. Руки змочити водою і акуратно викладати фарш, надаючи йому форму сердечка або будь-яку іншу форму, яку вам захочеться (наприклад, до Нового року можна зробити ялинку). Краї і поверхню фаршу підрівняти і згладити долонею. На фарш покласти гриби, можна трохи присолити і поперчити. Потім - шар цибулі і шар сиру. На сир розкласти нарізаний невеликими шматочками болгарський перець.

Поставити деко в розігріту до 180 градусів духовку приблизно на 30 хвилин. На гарнір добре підійде будь салат із свіжих овочів.
Просмотров: 625
Категория: Рецепти |
| Теги: добре, фарш

Рекомендовані рецепти:

Брокколі з беконом і макарони-черепашками
Домашня сметана
Кекс "селянські"
Налисники на молоці
Меренги з лимонним кремом
Шоколадні цукерки з м'ятою
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: