Головна » Статті » Рецепти


Рецептів приготування котлет безліч, кожен може вибрати один з них по своєму смаку. Котлети можуть бути рибними, м'ясними, овочевими, з начинками і соусами, смаженими або приготованими на пару - поле для фантазії не має меж. Але як зробити так, щоб вони були по-справжньому смачними, ніжними, м'якими і пишними?
Всі...
Переглядів: 626
Рецепти | | Коментарі (0)

Чудовий бісквітний рулет можна приготувати з додаванням меду і зі сметанним кремом. До переваг цього рулету відноситься те, що він готується дуже швидко, володіє відмінним смаком і не вимагає тривалої просочення, тобто його можна практично відразу після приготування.
Інгредієнти:

Для тіста:
Яйця - 4 штуки;
Мед -...
Переглядів: 646
Рецепти | | Коментарі (0)

Представлені тут салати дуже різні, тому саме їх можна робити на один святковий стіл. Салат «Ніжність» дуже легкий, з вираженим смаком яблука. Салат «Російська красуня» дуже ситний, такий собі "важковаговик".
Салат «Ніжність»

Інгредієнти:
- яйце варене - 3 штуки,
- редька - 1 штука,
- зелене яблуко -...
Переглядів: 606
Рецепти | | Коментарі (0)

Не всі люблять пряжене молоко, але для когось воно - улюблені ласощі. Топлене молоко має приємний смак і аромат, що нагадує іриску, дуже красиво за кольором, корисно і поживно, як всі молочні продукти.
Корисне і смачне пряжене молоко є традиційним російським стравою, яке споконвіку наші предки готували в...
Переглядів: 631
Рецепти | | Коментарі (0)

Абсолютно дивовижний смак бальзамічного оцту здатний надати благородний смак будь-якої страви, будь то м'ясо або овоч. Надайте неповторний смак ваших страв: салати зі свіжих овочів і смаженою під грилем або на сковорідці курки, м'яса, риби...
Заправка "Розкіш смаку"
Ця заправка дуже легка і підходить до дуже багатьох страв....
Переглядів: 657
Рецепти | | Коментарі (0)

традиційної російської кухні равлики якось не прижилися, але і у нас є чимало цінителів цього ніжного і своєрідного за своїми смаковими якостями м'яса. В їжу їх використовують після відповідної обробки. Як приготувати равликів?
По-перше, не всі равлики придатні до вживання. В ресторанах звичайно пропонують виноградних і африканських земляних равликів....
Переглядів: 867
Рецепти | | Коментарі (0)

Абсолютно дивовижні за смаком, густі і маложирні гарячі соуси «кулі» («coulis») готують з запечених або проварених овочів або фруктів. Овочі або фрукти, а це можуть бути баклажани, кабачки, томати, перець, алича, цибуля-порей, яблука, малина, щавлю, полуниця або персики (список можна продовжувати нескінченно) запікаються або відварюють, а потім пюрируются. Основні...
Переглядів: 790
Рецепти | | Коментарі (0)

"Що б таке з'їсти, щоб схуднути?" - ця фраза невпинно звучить в устах бажаючих покращити свій зовнішній вигляд. Французькі дієтологи рекомендують соус «чатні», який жодним чином не зіпсує вашу фігуру.
Соус «чатні» - це холодний соус для холодного м'яса, індички, курки або рисового салату.

Інгредієнти:
Переглядів: 695
Рецепти | | Коментарі (0)

Приготування яблучного пирога, що відноситься до класики кулінарного мистецтва, завжди відрізнялося простотою. Але навіть у такому нескладному процесі для справжнього майстра завжди знайдеться можливість додати свою «родзинку». Пропонований рецепт яблучного пирога окрім свого традиційного смаку відрізняється незвичайною легкістю, що і послужило причиною назви.
Інгредієнти:

Маргарин - 100...
Переглядів: 616
Рецепти | | Коментарі (0)

Приготування цього кулінарного шедевра гранично просте. Купуєте упаковку пудингу і кілька упаковок фруктового желе різних кольорів. Все, що від вас потрібно - це зварити пудинг і желе згідно інструкції на упаковці. Ну і трішки фантазії у чергуванні шарів і прикрашання торта.
Що знадобиться для приготування

Молоко
Цукор
Переглядів: 665
Рецепти | | Коментарі (0)

1-10 11-20 ... 1451-1460 1461-1470 1471-1480 1481-1490 1491-1500 ... 4691-4700 4701-4708