Головна » Статті » Рецепти |
Рецептів приготування котлет безліч, кожен може вибрати один з них по своєму смаку. Котлети можуть бути рибними, м'ясними, овочевими, з начинками і соусами, смаженими або приготованими на пару - поле для фантазії не має меж. Але як зробити так, щоб вони були по-справжньому смачними, ніжними, м'якими і пишними? Всі... |
Чудовий бісквітний рулет можна приготувати з додаванням меду і зі сметанним кремом. До переваг цього рулету відноситься те, що він готується дуже швидко, володіє відмінним смаком і не вимагає тривалої просочення, тобто його можна практично відразу після приготування. Інгредієнти: Для тіста: Яйця - 4 штуки; Мед -... |
Не всі люблять пряжене молоко, але для когось воно - улюблені ласощі. Топлене молоко має приємний смак і аромат, що нагадує іриску, дуже красиво за кольором, корисно і поживно, як всі молочні продукти. Корисне і смачне пряжене молоко є традиційним російським стравою, яке споконвіку наші предки готували в... |
традиційної російської кухні равлики якось не прижилися, але і у нас є чимало цінителів цього ніжного і своєрідного за своїми смаковими якостями м'яса. В їжу їх використовують після відповідної обробки. Як приготувати равликів? По-перше, не всі равлики придатні до вживання. В ресторанах звичайно пропонують виноградних і африканських земляних равликів.... |
Абсолютно дивовижні за смаком, густі і маложирні гарячі соуси «кулі» («coulis») готують з запечених або проварених овочів або фруктів. Овочі або фрукти, а це можуть бути баклажани, кабачки, томати, перець, алича, цибуля-порей, яблука, малина, щавлю, полуниця або персики (список можна продовжувати нескінченно) запікаються або відварюють, а потім пюрируются. Основні... |