Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати листковий торт - желе?
Приготування цього кулінарного шедевра гранично просте. Купуєте упаковку пудингу і кілька упаковок фруктового желе різних кольорів. Все, що від вас потрібно - це зварити пудинг і желе згідно інструкції на упаковці. Ну і трішки фантазії у чергуванні шарів і прикрашання торта. Що знадобиться для приготування Молоко Цукор Пакетик пудингу П'ять пакетиків желе При виборі желе зверніть увагу на його склад. Підійде тільки желе в якому є желатин. З іншими загусниками (наприклад з пектином) желе брати не потрібно. Може знадобиться більша або менша кількість пакетиків, все залежить від форми в якій ви будете робити торт. Приготування Приготувати пудинг з додаванням молока і цукру (інструкція є на пакетику). Вилити його в підготовлену форму. Розвести один пакетик желе (контрастного кольору з пудингом), остудити і вилити на пудинг. Коли шар желе загусне, розвести наступний пакетик, але не виливати його на торт, а поставити в холодильник в окремій глибокої мисочці. Як тільки воно почне загусати, схоплюватися, дістати з холодильника і збити міксером на самій високій швидкості. Повинна вийти густа піна. Вилити отриманий мус на торт. Наступний шар робити з простого желе. Так чергувати шари желе - шар збитого желе, шар простого. Верх краще зробити з простого желе і прикрасити ягодами. Як тільки верх застигне - можна діставати і є. | |
Просмотров: 666 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |