Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати листковий торт - желе?
Приготування цього кулінарного шедевра гранично просте. Купуєте упаковку пудингу і кілька упаковок фруктового желе різних кольорів. Все, що від вас потрібно - це зварити пудинг і желе згідно інструкції на упаковці. Ну і трішки фантазії у чергуванні шарів і прикрашання торта.
Що знадобиться для приготування

Молоко
Цукор
Пакетик пудингу
П'ять пакетиків желе

При виборі желе зверніть увагу на його склад. Підійде тільки желе в якому є желатин. З іншими загусниками (наприклад з пектином) желе брати не потрібно. Може знадобиться більша або менша кількість пакетиків, все залежить від форми в якій ви будете робити торт.

Приготування

Приготувати пудинг з додаванням молока і цукру (інструкція є на пакетику). Вилити його в підготовлену форму. Розвести один пакетик желе (контрастного кольору з пудингом), остудити і вилити на пудинг.

Коли шар желе загусне, розвести наступний пакетик, але не виливати його на торт, а поставити в холодильник в окремій глибокої мисочці. Як тільки воно почне загусати, схоплюватися, дістати з холодильника і збити міксером на самій високій швидкості. Повинна вийти густа піна. Вилити отриманий мус на торт. Наступний шар робити з простого желе.

Так чергувати шари желе - шар збитого желе, шар простого. Верх краще зробити з простого желе і прикрасити ягодами. Як тільки верх застигне - можна діставати і є.
Просмотров: 447
Категория: Рецепти |
| Теги: желе, шар

Рекомендовані рецепти:

Смажені пиріжки з начинкою
Полунично-фруктовий салат
Полуниця у вершках
Простий домашній рецепт шарлотки
Креветочний салат по-креольски
Рибка по-провансальски
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: