Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати соус "Чатні"?
"Що б таке з'їсти, щоб схуднути?" - ця фраза невпинно звучить в устах бажаючих покращити свій зовнішній вигляд. Французькі дієтологи рекомендують соус «чатні», який жодним чином не зіпсує вашу фігуру.
Соус «чатні» - це холодний соус для холодного м'яса, індички, курки або рисового салату.

Інгредієнти:

- помідори - 4 штуки,
- цибулю ріпчаста - 2 великі штуки, (бажано не дуже гіркі, нарізати подрібніше)
- червоний мелений перець - половина чайної ложки,
- сік половини лимона,
- сіль і чорний перець - за смаком.

Помідори обдати окропом, зняти з них шкірку, викинути кісточки і нарізати. Цибулини бажано взяти не дуже гіркі і нарізати подрібніше. Всі інгредієнти з'єднати і пропустити через міксер протягом декількох секунд. Соус готовий. Зберігати його у холодному місці.

На основі цього складу можна змінювати смак соусу якщо ви по-різному будете подрібнювати інгредієнти: пропускати через міксер, тиснути виделкою, з різним ступенем подрібнювати ножем.

Якщо до перелічених інгредієнтів будете додавати порошок каррі, гірчицю або базилік, то кожен раз будете отримувати нові відтінки смаку.

Приємного апетиту!
Просмотров: 696
Категория: Рецепти |
| Теги: соус, інгредієнти

Рекомендовані рецепти:

Рецепт паски
Мексиканський шоколадний пиріг
Японський чізкейк
Капустяні оладки
Макові тістечка
Торт "Медове поліно"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: