Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати соус "Чатні"?
"Що б таке з'їсти, щоб схуднути?" - ця фраза невпинно звучить в устах бажаючих покращити свій зовнішній вигляд. Французькі дієтологи рекомендують соус «чатні», який жодним чином не зіпсує вашу фігуру. Соус «чатні» - це холодний соус для холодного м'яса, індички, курки або рисового салату. Інгредієнти: - помідори - 4 штуки, - цибулю ріпчаста - 2 великі штуки, (бажано не дуже гіркі, нарізати подрібніше) - червоний мелений перець - половина чайної ложки, - сік половини лимона, - сіль і чорний перець - за смаком. Помідори обдати окропом, зняти з них шкірку, викинути кісточки і нарізати. Цибулини бажано взяти не дуже гіркі і нарізати подрібніше. Всі інгредієнти з'єднати і пропустити через міксер протягом декількох секунд. Соус готовий. Зберігати його у холодному місці. На основі цього складу можна змінювати смак соусу якщо ви по-різному будете подрібнювати інгредієнти: пропускати через міксер, тиснути виделкою, з різним ступенем подрібнювати ножем. Якщо до перелічених інгредієнтів будете додавати порошок каррі, гірчицю або базилік, то кожен раз будете отримувати нові відтінки смаку. Приємного апетиту! | |
Просмотров: 696 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |