Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати соус "Кулі"?
Абсолютно дивовижні за смаком, густі і маложирні гарячі соуси «кулі» («coulis») готують з запечених або проварених овочів або фруктів. Овочі або фрукти, а це можуть бути баклажани, кабачки, томати, перець, алича, цибуля-порей, яблука, малина, щавлю, полуниця або персики (список можна продовжувати нескінченно) запікаються або відварюють, а потім пюрируются. Основні «кулі» готують на томатній або перцевої основі. Соус «Кулі» з помідорами і солодким перцем Інгредієнти: - помідори - 5 штук, - великий червоний перець - 2 штуки, - велика цибулина - 1 штука, - часник - 1 зубчик, - сіль, чорний перець, кмин - за смаком. Приготування: Цибулину порізати як можна дрібніше, часник розчавити і дрібно порізати. Целікова перець запекти під грилем, очистити від шкірки і насіння. Помідори ошпарити окропом, зняти шкірку і видалити кісточки. Подрібнити перець і помідори міксером, з'єднати з іншими інгредієнтами і протушкувати на вогні протягом 15 хвилин. Подавати в гарячому вигляді до гарячих страв. Соус «Кулі» з помідорами - помідори - 5 штук, - сік одного лимона, - часник - 1 зубчик, - зелень петрушки - за смаком - сіль, червоний пекучий перець мелений - за смаком - базилік сушений або свіжий - за смаком. Приготування: Дрібно порізати петрушку і часник. Помідори ошпарити окропом, зняти шкірку і видалити кісточки. Додати інші інгредієнти, пропустити їх через міксер, згасити на вогні протягом 15 хвилин. Подавати в гарячому вигляді. Мені дуже подобається додавати в цей «кулі» сушений або свіжий базилік. Приємного апетиту! | |
Просмотров: 791 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |