Головна » Статті » Рецепти |
Як готувати заправки на бальзамічний оцет?
Абсолютно дивовижний смак бальзамічного оцту здатний надати благородний смак будь-якої страви, будь то м'ясо або овоч. Надайте неповторний смак ваших страв: салати зі свіжих овочів і смаженою під грилем або на сковорідці курки, м'яса, риби... Заправка "Розкіш смаку" Ця заправка дуже легка і підходить до дуже багатьох страв. Зробіть таку заправку і експериментуйте з нею. Для тих, що худнуть втішним є той факт, що столова ложка цієї заправки містить лише два з невеликим грама жиру. Інгредієнти: - бальзамічний оцет - 6 столових ложок, - вода - 6 столових ложок, - готова гірчиця (краще - «Діжонська») - 2 столові ложки, - нерафінована оливкова олія - 2 столові ложки (30 г жиру). Приготування: Всі інгредієнти добре змішати і заправка готова. Ця заправка може дуже довго зберігатися в холодильнику. Перед вживанням досить дати баночці з заправкою постояти п'ятнадцять хвилин при кімнатній температурі або поставити її на десять секунд в мікрохвильову пічку, потім щільно закрити банку кришкою і інтенсивно струсити. Заправка "Вуаля" Інгредієнти: - оливкової олії - 1 столова ложка (15 г жиру), - бальзамічний оцет - 2 столові ложки, - мелений чорний перець - за смаком - базилік сушений - за смаком Приготування: Всі інгредієнти збиваються виделкою. Вуаля! Приємного апетиту! | |
Просмотров: 658 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |