Головна » Статті » Рецепти

Як готувати заправки на бальзамічний оцет?
Абсолютно дивовижний смак бальзамічного оцту здатний надати благородний смак будь-якої страви, будь то м'ясо або овоч. Надайте неповторний смак ваших страв: салати зі свіжих овочів і смаженою під грилем або на сковорідці курки, м'яса, риби...
Заправка "Розкіш смаку"
Ця заправка дуже легка і підходить до дуже багатьох страв. Зробіть таку заправку і експериментуйте з нею. Для тих, що худнуть втішним є той факт, що столова ложка цієї заправки містить лише два з невеликим грама жиру.

Інгредієнти:

- бальзамічний оцет - 6 столових ложок,
- вода - 6 столових ложок,
- готова гірчиця (краще - «Діжонська») - 2 столові ложки,
- нерафінована оливкова олія - 2 столові ложки (30 г жиру).

Приготування:
Всі інгредієнти добре змішати і заправка готова.
Ця заправка може дуже довго зберігатися в холодильнику. Перед вживанням досить дати баночці з заправкою постояти п'ятнадцять хвилин при кімнатній температурі або поставити її на десять секунд в мікрохвильову пічку, потім щільно закрити банку кришкою і інтенсивно струсити.
Заправка "Вуаля"

Інгредієнти:

- оливкової олії - 1 столова ложка (15 г жиру),
- бальзамічний оцет - 2 столові ложки,
- мелений чорний перець - за смаком
- базилік сушений - за смаком

Приготування:

Всі інгредієнти збиваються виделкою. Вуаля!

Приємного апетиту!
Просмотров: 453
Категория: Рецепти |
| Теги: смак, заправка

Рекомендовані рецепти:

Млинці з бананом
Гулаб-джамун
Ковбаса кров'яна
Пончики з тертим шоколадом
Домашні цукерки з інжиром
Яблучні козинаки
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: