Головна » Статті » Рецепти |
Як зробити запіканку з капусти і м'ясного фаршу?
Запіканку можна зробити багатоярусної, з кольоровою прошарком, наприклад, з додаванням обсмаженого морквини або зеленого горошку. Так вона буде яскравою, але вже не такою легкою і дієтичною. В оригінальному рецепті всі овочі запікаються, обсмажується цибуля. Необхідні продукти Вилок капусти вагою близько кілограма 500 грам м'ясного фаршу Рослинна олія Три - чотири цибулини Склянку сметани Чотири яйця Неповний склянку молока Сіль і приправи за смаком Приготування Капусту тонко нашаткувати і злегка перетерти з сіллю. Дрібно нарізати цибулю, обсмажити його на рослинному маслі. Цибулю змішати з фаршем, посолити, додати приправи і спеції. Віночком збити яйця і з'єднати зі сметаною. Форму для запікання змастити олією. Викласти в неї половину нашаткованої капусти. На капусту рівномірним шаром викласти половину суміші з яєць і сметани. Зверху покласти весь фарш, розрівняти його, закрити другою половиною капусти і залити залишилася сумішшю з яєць і сметани. Поставити в запіканку розігріту до 170 градусів духовку, запікати сорок хвилин. Через сорок хвилин дістати запіканку і обережно залити теплим молоком. Молоко відразу все не виливати, воно має прикрити капусту, не дістаючи до верху форми. Поставити в духовку і запекти ще 15 - 20 хвилин. Продукти вказані з розрахунком на форму розміром 17х30 см. і висотою 5 см. Товщина шарів не повинна бути більше двох сантиметрів, якщо шари товщі, то час запікання збільшується. | |
Просмотров: 722 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |