Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати рибну запіканку з овочами?
Дуже проста і дуже смачна запіканка, готується вона з самих звичайних продуктів. Але, не дивлячись на це, результат анітрохи не страждає, а дуже навіть радує. Великий плюс - запіканка виходить майже дієтичної, в ній мінімум обсмажених інгредієнтів і це не страшно ні для шлунка, ні для фігури.
Необхідні продукти

700 грам рибного філе (пангасіус підійде)
Невелика булочка або кілька скибочок батона
5 - 6 картоплин
Три морквини
Одна цибулина
Одне яйце
По пучку петрушки і кропу
Рослинна олія
Сіль, перець, спеції для риби - на смак
Приготування

Моркву і картоплю відварити на пару, остудити, очистити і натерти на крупній тертці. Цибулю дрібно нарізати і протушкувати в невеликій кількості рослинного масла. Змішати цибулю і овочі, посолити, посипати спеціями і перцем, добре перемішати.

Рибне філе прокрутити через м'ясорубку. Хліб або булочку розмочити в молоці (у воді), злегка віджати і теж пропустити через м'ясорубку. Дрібно нарізати зелень. Змішати рибний фарш, хліб, зелень, посолити і поперчити, приправити спеціями. Добре вимісити фарш.

Сковорідку або форму для запікання змастити маслом, викласти половину овочевого фаршу. На нього викласти весь рибний фарш, розрівняти і закрити залишилися овочевим фаршем. Змастити верх запіканки збитим яйцем, поставити в розігріту до 180 градусів духовку. Запікати 35 - 40 хвилин.
Просмотров: 413
Категория: Рецепти |
| Теги: змастити, фарш

Рекомендовані рецепти:

Горіхово-кавовий пиріг
Яблучно-горіховий кекс з корицею
Булочки-рулетики до чаю
Швидкі пиріжки на кефірі
Курячий суп із зеленим горошком
Коктейль з морепродуктів в салатних листках
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: