Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати рибну запіканку з овочами?
Дуже проста і дуже смачна запіканка, готується вона з самих звичайних продуктів. Але, не дивлячись на це, результат анітрохи не страждає, а дуже навіть радує. Великий плюс - запіканка виходить майже дієтичної, в ній мінімум обсмажених інгредієнтів і це не страшно ні для шлунка, ні для фігури. Необхідні продукти 700 грам рибного філе (пангасіус підійде) Невелика булочка або кілька скибочок батона 5 - 6 картоплин Три морквини Одна цибулина Одне яйце По пучку петрушки і кропу Рослинна олія Сіль, перець, спеції для риби - на смак Приготування Моркву і картоплю відварити на пару, остудити, очистити і натерти на крупній тертці. Цибулю дрібно нарізати і протушкувати в невеликій кількості рослинного масла. Змішати цибулю і овочі, посолити, посипати спеціями і перцем, добре перемішати. Рибне філе прокрутити через м'ясорубку. Хліб або булочку розмочити в молоці (у воді), злегка віджати і теж пропустити через м'ясорубку. Дрібно нарізати зелень. Змішати рибний фарш, хліб, зелень, посолити і поперчити, приправити спеціями. Добре вимісити фарш. Сковорідку або форму для запікання змастити маслом, викласти половину овочевого фаршу. На нього викласти весь рибний фарш, розрівняти і закрити залишилися овочевим фаршем. Змастити верх запіканки збитим яйцем, поставити в розігріту до 180 градусів духовку. Запікати 35 - 40 хвилин. | |
Просмотров: 614 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |