Головна » Статті

СКЛАД
Для тесту вам знадобиться:
Для опари:
150 мл молока
1 ч. ложка сухих дріжджів або 20 г свіжих
1 ч. ложка цукру
Близько 180 г борошна
Для основного замісу:
1 яйце
2 ст. ложки рослинної олії
4 ст. ложки цукру
¼ ч. ложки солі
2 ст. ложки води
Близько 300 г борошна
Для начинки:
400 г сиру
4 столові ложки цукру
2 столові ложки борошна
1 яєчний білок (жовток піде на змазування пирога)
4 - 5 великих злив
Форма для выпечки діаметром 24 або 26 см
ПРИГОТУВАННЯ:
Для опари візьміть...
Переглядів: 1253
Рецепти | | Коментарі (0)

Інгредієнти:
* Сир - 500 г
* Масло вершкове - 200 г
* Борошно - 200 г
* Яйце - 1 шт
* Цукор - 4 ст. л.
* Маргарин (для змащування) - 1 ст. л.
Рецепт:
Сир розтерти з пом ’ якшеним маслом (масло не палити!).
Додати просіяне борошно, перемішати до утворення однорідної маси консистенції.
Поставити в холодильник мінімум на 4 години. Я зробила тісто ввечері і тільки через добу пекла.
Охолоджене тісто розкачати пласт товщиною 1 см, вирізати...
Переглядів: 859
Рецепти | | Коментарі (0)

Багато на день святого Валентина дарують своїм коханим цукерки, можна приготувати їх самостійно, додавши до інгредієнтів частинку душі і любові.
Вам знадобиться:
Згущене молоко 1 банка
Вершкове масло 200 г,
Кокосова стружка 200 г,
Мигдаль 100 г,
Вафлі 100 г,
Ванілін за смаком
Як приготувати:
Приготувати начинку. Для цього змішати масло (розм'якшене при кімнатній температурі) зі згущеним молоком. Додати ванілін.
Збити крем міксером до тих пір, поки він не стане однорідною масою, без крупинок.
Додати кокосову стружку - 100 р....
Переглядів: 1077
Рецепти | | Коментарі (0)

Інгредієнти
Для тіста:
1. яйця - 2 шт.
2. борошно пшеничне - 2,5 - 3 склянки
3. масло вершкове - 100 г
4. цукор - 100 г
5. мед - 2 ст. ложки
6. сода харчова - 1/2 ч. ложка
Для крему:
1. сметана 20 % - 500 г
2. цукор - 1 склянка
горіхи для прикраси - 1/2 склянки
Приготування:
* на водяній бані розтопити масло, додати цукор і мед, ретельно перемішати. Додати соду і нагрівати, помішуючи. Маса повинна злегка побіліти...
Переглядів: 921
Рецепти | | Коментарі (0)

СКЛАД:
Для тесту вам знадобиться:
250 г борошна
Щіпка солі
1 столова ложка цукру
140 г вершкового масла, маргарину або будь-якого іншого жиру
Для начинки:
400 г журавлини
2/3 склянки цукру або за смаком
1 - 1.5 столові ложки крохмалю (в залежності від кількості соку)
Яйце для змащування пирога перед випічкою
ПРИГОТУВАННЯ:
Журавлинну начинку для пирога можна приготувати різними способами. Можна просто змішати ягоди з цукром та крохмалем (можна навіть і без крохмалю), а можна попередньо підварити. І той, і інший...
Переглядів: 774
Рецепти | | Коментарі (0)

Інгредієнти:
200-300 г гарбуза,
1 ківі,
300 г борошна,
2 яйця,
5 ст. ложок цукру,
100 г вершкового масла,
100-150 мл кислого молока або кефіру,
1/2 лимона (lemon),
20 г свіжого імбиру,
1/2 ч. ложки соди,
1/2 лимона (сік),
1/2 ч. ложки солі.
Приготування:
Очистіть і наріжте гарбуз і ківі кубиками.
Дістаньте зігріватися масло (можна 2-3 секунди потримати блюдце на слабкому вогні).
Просійте борошно, додати сіль і соду. Натріть цедру лимона і свіжий імбир на середній або дрібній терці.
Додайте в борошно масло і добре розітріть...
Переглядів: 870
Рецепти | | Коментарі (0)

Інгредієнти:
* Мед - 100 г
* Цукрова пудра (50 г - тісто, 100 г - начинка) - 150 г
* Масло вершкове - 50 г
* Яйце (1 шт - тісто, 2 шт - начинка) - 3 шт
* Ванілін (порошок) - 1 ч. л.
* Сода - 1 ч. л.
* Кориця - 1 ч. л.
* Какао-порошок - 1 ч. л.
* Борошно (приблизно) - 300 г
* Фундук - 100 г
* Крохмаль - 1 ст....
Переглядів: 921
Рецепти | | Коментарі (0)

Якщо звичайні пиріжки з картоплею тоненько розкачати і підсмажити, то за відчуттями вийдуть млинці з картоплею, а за смаком - пирожки.Тесто у цих пиріжків пружне і трошки резинистое.
Начинка розподіляється в тонкий прошарок. Відразу після випічки пиріжки жорсткими, але після остигання до теплого отмякают і стають пластичними.
Інгредієнти:
500г готового картопляного пюре, 2/3 склянки рослинної олії для смаження
ТІСТО
2 склянки борошна, 1/2~2/3 ч ложки соди, 1 ч. ложка солі, 1 ст. ложка цукру,...
Переглядів: 1162
Рецепти | | Коментарі (0)

На сайті представлений вже один варіант заварного тіста - на молоці, яйцях, але є у заварного тіста і інші рецепти. Цей абсолютно пісний - тільки вода, рослинне масло і сіль-цукор за смаком. Таке тісто широко використовується вегетаріанцями, де я власне його і знайшла - з ним печуть пиріжки, готують вареники, пельмені, роблять пироги. Рецепт допускає варіації за кількістю масла - для вареників його беруть трохи, а для пиріжків більше,...
Переглядів: 941
Рецепти | | Коментарі (0)

Інгредієнти:
* Борошно пшеничне - 3 склянки.
* Цукор - 1.5 стак.
* Масло вершкове - 300 г
* Сир (або сирна маса) - 200 г
* Лимон - 2 шт
* Ванілін - 1 ч. л.* Сметана - 2 ч. л.
* Цукрова пудра (для прикраси)
Шоколад (для прикраси)
Рецепт:
Хочу сказати, що кількість інгредієнтів, зазначених у джерело, мені довелося збільшити.
насамперед займемося тестом. Для цього змішаємо масло, сир, сметану, ванілін і борошно.
Руками вимішуємо, поки не вийде м'яке, але...
Переглядів: 807
Рецепти | | Коментарі (0)

1-10 11-20 ... 4621-4630 4631-4640 4641-4650 4651-4660 4661-4670 ... 4691-4700 4701-4708