Головна » Статті

Склад:
сир - 250 гр.
яйце - 1 шт.
борошно - 4 ст. л.
цукор - 2 ст. л.
ванілін - за смаком
сіль - 1 щіпка
сода - 1 щіпка
масло вершкове
Приготування:
Сир розтерти вилкою, додати яйце, цукор, ванілін, сіль і соду.
Перемішати. Всипати борошно і ще раз перемішати. Залишити на 10-15 хвилин.
Сформувати невеличкі сирники та обсмажити на сковороді з розігрітим маслом.
Переглядів: 840
Рецепти | | Коментарі (0)

Я думаю, всі з вас знають про стрімке наближенні зимових свят, і напевно більшість вже потроху готується до зустрічі Нового року. Тому сьогодні ми приготуємо пиріг, один з невід'ємних атрибутів свята, святкового столу. Конкретно - полуничний пиріг.
Для того щоб спекти полуничний пиріг нам потрібно:
Для тіста: 5-6 яєць; 1 склянка цукру 1-1 .5 ст. борошна; зовсім небагато ваніліну.
Для крему: полуницю 200-300 гр. (не вважайте мене божевільним, я розумію що на...
Переглядів: 1047
Рецепти | | Коментарі (0)

Чудовий торт! М'який, ароматний, нежный.Очень вдале поєднання медового аромату і сирного вкуса.И хоча він схожий на симбіоз тортів "Медовик" і "Монастирська ізба", але набагато цікавіше на смак.
Інгредієнти для тіста:
2 ст ложки з гіркою меду (80~90г), 2/3 склянки цукру, 3 яйця, 2,5~3 склянки борошна, 1 ст. ложка бех верху соди
для крему:
500мл сметани 15~20%, 2/3 склянки цукру, 250г сирної маси (з ваніліном)
Добре розмішати яйця з цукром і рідким медом.
Всипати борошно, змішане...
Переглядів: 944
Рецепти | | Коментарі (0)

Інгредієнти:
борошно - 3 склянки
сода - 15 гр.
цукор ванільний - 30 гр.
пудра цукрова - 1,5 склянки
масло вершкове - 250 гр.
яйце - 2 шт.
какао - 2 ст. л.
варення - за смаком
Приготування:
всипати борошно соду, ванільний цукор і цукрову пудру. Додати вершкове масло і яйця. Перемішати.
Тісто розділити навпіл. В одну частину тіста додати какао і перемішати.
Кожну частину тіста розкачати шаром товщиною 3-4 див. і нарізати парні фігурки. Світлі фігурки посипати цукром.
Випікайте в розігрітій...
Переглядів: 814
Рецепти | | Коментарі (0)

Для меренги: яйце (білки) - 2 шт.; цукор - 210г; сіль - 1 щіпка; лимонний сік - 1/4 ч.л.; ванільна есенція - 1/4 ч.л.;
Для лимонного крему: вершкове масло - 50г; лимонна цедра - 2 ст.л.; лимонний сік - 1/5 склянки; апельсиновий сік - 1/5 склянки; цукор - 70г; яйце (жовток) - 4 шт.
Цукор перемолоти в пудру. Відокремити жовтки від білків. Білки (кімнатної температури) збити до м'якої пишною піни. Продовжуючи...
Переглядів: 798
Рецепти | | Коментарі (0)

У мене апельсини і мандарини асоціюються з Новим Роком, тому щоб якось продовжити цей свято вирішила спекти такі сонячні квадратики!
Інгредієнти:
Масло вершкове (основа) - 200 г
Цукор (основа-1/2 склянки; начинка-3/4 склянки) - 1 1/4 склянки.
Сіль (основа) - 0,25 ч. л.
Борошно (основа-270 гр, начинка-3 ст.л.) - 300 г
Яйце (начинка) - 4 шт
Цедра апельсина (начинка) - 1 ст. л.
Сік апельсиновий (свіжовичавлений, начинка) - 3/4 склянки.
Цукрова пудра для посипання)
Рецепт:
Приготувати основу: масло розтопити і остудити.
У...
Переглядів: 811
Рецепти | | Коментарі (0)

Імбирне печиво я пекла перед Новим Роком і Різдвом. Оформила в красиві упаковки і подарувала друзям, знайомим. Всі були в захваті, особливо діти.
Інгредієнти для тіста:
* борошно пшеничне - 750 г;
* цукровий пісок - 300 г;
* вершкове масло - 100 г;
* яйця - 3 штуки;
* темний цукровий сироп (патока) - 170 г;
* сіль, кориця, гвоздика, сода - по 1 чайній ложці;
* мелений імбир - 2 чайні ложки.
для прикраси:
* цукрова пудра...
Переглядів: 1071
Рецепти | | Коментарі (0)

для сиропу - 1/4 склянки цукру
1/4 склянки води
1 ст л апельсинового лікеру
для крему - 1/2 склянки лимонного соку
3 яйця
1 ст л цедри лимона
2/3 склянки цукру
200 мл вершків 33%
1 ст. л. цукру
1/2 ч. л. желатину (я обійшлася без нього)
50 г кокосової стружки
Білки збиваємо з половиною цукру і лимонним соком.
збиваємо Жовтки з цукром, що залишився, і лимонною цедрою. Всипаємо в жовтки просіяне з розпушувачем і сіллю борошно, кокосову стружку й 1/3...
Переглядів: 858
Рецепти | | Коментарі (0)

Інгредієнти для тіста:
* дріжджі 40-50 г
* молоко 1,5 склянки
* масло вершкове 50-70 г
* яйця 2 шт.
* цукровий пісок 2 ст. л.
* сіль на кінчику ножа
* ванільна есенція 1 ч. л.
* борошно близько 1 кг (може трохи більше або менше)
для начинки:
* готова макова суміш для рулету 1 пакетик
* 70 мл води
або
* 300 г маку
* 150 г меду
* 3/4 склянки цукру
* яйце для змащування готового виробу
Спосіб приготування:
Розкришити дріжджі, залити 50 мл...
Переглядів: 1044
Рецепти | | Коментарі (0)

Інгредієнти:
* Молоко - 300 мл
* Вода (кип ’ ячена) - 50 мл
* Цукор (+ 3-4 ст. л. для начинки) - 100 г
* Сіль - 1/2 ч. л.
* Дріжджі (сухі) - 6 г
* оливкова Олія - 3 ст. л.
* Яйце - 2 шт
* Борошно (приблизно) - 1 кг
* Масло вершкове масло (або маргарин) - 200 г
* Мак - 3 ст. л.
* Горіхи (у мене арахіс) - 100 г
Приблизно в 50...
Переглядів: 791
Рецепти | | Коментарі (0)

1-10 11-20 ... 4601-4610 4611-4620 4621-4630 4631-4640 4641-4650 ... 4691-4700 4701-4708