Головна » Статті

Налисники - це дуже тоненькі без дріжджові млинці. Рецептів безліч. На цей раз пропоную приготувати налисники на молоці.
Такі млинці сдобно-вершкові на смак, вони прекрасно поєднуються з солодкими начинками і просто ідеально підходять для приготування млинців з сиром (про це окремий ролик). Спробуйте!
СКЛАД:
Молоко - 1 склянка
Яйце - 1 штука
Сіль - 0.5 чайної ложки
Цукор - 2 чайні ложки
Борошно - 1 склянка
Рослинна олія - 2 столові ложки
Тепла вода - 0.5 склянки
ПРИГОТУВАННЯ:
Розітріть яйце...
Переглядів: 1331
Рецепти | | Коментарі (0)

Інгредієнти:
* 80 г вершкового масла
* 80 г молочного шоколаду
* 80 г цукру
* 2 яйця
* 80 г борошна для млинців
* 3 ст. л. цукрової пудри
Для шоколадної глазурі:
* 125 г молочного шоколаду
* 50 мл вершків жирністю 35%
* 1 ст. л. розчинної кави
Приготування:
1. Приготувати глазур. Шоколад поламати на шматочки, скласти в жароміцну посуд і поставити на каструлю відповідного діаметра зі слабко киплячою водою. Готувати, доки шоколад повністю не розтопиться. Зняти з вогню,...
Переглядів: 882
Рецепти | | Коментарі (0)

СКЛАД:
Для тесту вам знадобиться:
Борошно - 2 склянки
Вода - 1 склянка
Сухі дріжджі - 1 чайна ложка
Цукор - 1 чайна ложка
Сіль - 1 чайна ложка
Рослинна олія - ¼ склянки
Для начинки:
Капуста - 500 г
Ріпчаста цибуля - 2 середні цибулини
Сіль за смаком
Цукор - 0.5 чайної ложки або за смаком
олія для обсмажування
З наведеного кількості інгредієнтів у мене вийшло рівному 14 пиріжків
ПРИГОТУВАННЯ:
¼ склянки води додайте дріжджі, цукор, 1 - 2 чайні ложки борошна. Все перемішати...
Переглядів: 1920
Рецепти | | Коментарі (0)

Дивуючі пончики з легким присмаком меду і тонким ароматом лимону. Цей рецепт я знайшла на одному італійському сайті. Трохи змінила його, зробивши по-простіше.
Інгредієнти
* Масло вершкове масло (або маргарин) - 50 г
* Мед - 2 ст. л.
* Яйце - 4 шт
* Цукор - 1/2 склянки.
* Сіль - 1/2 ч. л.
* Лимон (тільки цедра) - 1 шт
* Борошно - 3 склянки.
* Розпушувач тесту - 2 ч. л.
* Фритюр
* Цукрова пудра
Приготування
Розтопити 50г...
Переглядів: 832
Рецепти | | Коментарі (0)

Інгредієнти
* Борошно (1 1/2 склянки) - 225 г
* Масло вершкове (охолоджене) - 100 г
* Какао-порошок (+ для посипання) - 3 ст. л.
* коричневий Цукор - 4 ст. л.
* Жовток яєчний (кімнатної температури) - 1 шт
* Вершки (20%; 2 - 3 ст. л. + 185 мл (3/4 склянки)
* Чорнослив (порізаний (приблизно 16 шт.) - 125 г
* кавовий Лікер (підігрітий) - 2 1/2 ст. л.
* темний Шоколад (порубану) - 200 г
*...
Переглядів: 866
Рецепти | | Коментарі (0)

Інгредієнти
* Борошно (пшеничне, просіяти) - 1,5 склянки.
* Крупа кукурудзяна - 4 ст. л.
* Цукор - 0,5 склянки.
* Какао-порошок (4 ст.л. без гірки) - 4 ст. л.
* Кунжут (насіння) - 5-6 ст. л.
* Коньяк (можна замінити шоколадним або кавовим лікером) - 2 ст. л.
* Яйце - 2 шт
* Масло вершкове - 120 г
* Сіль (щіпка)
Приготування
Насіння кунжуту обсмажити на сухій сковороді до злегка золотистого кольору. 3 - 4 хвилини.
Масло розтопити, додати...
Переглядів: 842
Рецепти | | Коментарі (0)

Ви думаєте, що житні млинці на смак нагадують чорний хліб? Зовсім ні! Морозиво «maxi bon» пробували? То що з вафельками? Ось житні млинці точь-в-точь ці вафельки. З яскраво вираженим смаком, ароматом, прекрасно поєднуються з солодкими начинками, так і з солоними теж. Дуже рекомендую! Спробуйте!
СКЛАД:
Молоко - 1.5 - 2 склянки
Житнє борошно - 1 склянка
Яйце - 1 невелике
Розпушувач для тесту - 1 чайна ложка
Сіль - щіпка
Цукор - 1 столова ложка або...
Переглядів: 955
Рецепти | | Коментарі (0)

Це не сирник і в жодному разі не чізкейк, це Сирник! Важко уявити собі львівську кондитерську, або просто кав'ярню, без цих ласощів. Та й взагалі, його роблять, хоча б раз на рік, більшість господинь Галичини.
Ідеальним поєднанням для нього буде чашка свіжозвареної в мідній джезві, ароматної кави. Приготування диво-сирник за всіма правилами, як рекомендувала Дарія Цвек: дуже просте, але результат вас порадує!
Джерело: Лека (romashovaa) з ЖЖ
Інгредієнти
* Сир (жирний) - 500...
Переглядів: 1156
Рецепти | | Коментарі (0)

Приготуємо пісочне печиво з малюнком у вигляді розкручує спіралі.
Інгредієнти
* вершкове масло або маргарин - 200 г;
* борошно пшеничне - 400-450 г;
* яйця - 2 штуки;
* розпушувач - 1 пакетик (12 м);
* какао порошок - 4 столові ложки;
* ванільний цукор - 1 пакетик (15 г);
* цукровий пісок - 200 г.
Приготувати пісочне тісто. Для чого розм'якшений маргарин розтерти з цукровим піском і ванільним цукром. Додати 2 яйця, перемішати.
Додати розпушувач, просіяне борошно...
Переглядів: 946
Рецепти | | Коментарі (0)

Інгредієнти:
* Яйце куряче (тісто) - 1 шт
* Сир (тісто) - 100 г
* Масло вершкове (тісто) - 100 г
* Цукор (тісто) - 100 г
* Борошно (тісто) - 1 склянка.
* Яблуко (начинка) - 600 г
* Кориця (начинка)
* Розпушувач тесту (тісто) - 0,5 ч. л.
Приготування
Сир змішати з цукром, маслом (м'яким) і яйцем.
Додати борошно і розпушувач, вимісити, вийде еластичне тісто.
Поставити в холодильник ненадовго, поки готуємо начинку.
Яблука нарізати тонкими скибочками.
Тісто розділити на дві частини.
Розкачати...
Переглядів: 872
Рецепти | | Коментарі (0)

1-10 11-20 ... 4641-4650 4651-4660 4661-4670 4671-4680 4681-4690 4691-4700 4701-4708