Головна » Статті » Рецепти |
Стуфат - національне румунське блюдо, яке зазвичай готують на другий день Великодня. Для приготування стуфата необхідні такі інгредієнти: М'ясо баранчика - сімсот п'ятдесят грам; Зелена цибуля - сорок пір'я; Зелений часник - двадцять пір'я; Топлене сало - дві столові ложки; Борошно - одна чайна ложка; Борщ - один стакан... |
Досить незвичайний, оригінальний салат з папайї припаде до смаку тим, хто небайдужий до екзотики. Таке блюдо заповнить в організмі запас вітамінів і, безсумнівно, буде приготовлено ще не раз. Як же приготувати салат з папайєю? Для приготування знадобляться наступні компоненти: - 1 середня папайя, - свіжий огірок, - жовтий солодкий... |