Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати голлівудський салат з куркою і беконом?
Блюдо американської кухні. Цей смачний салатик, хоча низькокалорійним його не назвеш.
На шість порцій салату нам треба:

півсклянки сухого білого вина;
одна куряча грудка великого розміру;
лимонний сік;
ст. ложка чорного перцю (горошок);
чотири великих помідорчика;
п'ять гілочок чебрецю;
один качан салату романо або айсберга;
два авокадо;
шість крутих яєць;
двісті г нарізаного скибочками бекону;
пучок зеленої цибулі;
Заправка:
п'ять зубчиків часничку;
три ст. ложки білого винного або эстрагонного оцту;
шість ст. л. ростить. масла;
чайна ложка гірчиці;
сіль;

Приготування:

Робимо заправку: часник подрібнюємо, змішуємо гірчицю, оцет і, постійно збиваючи, обережно вливаємо ростить. масло. Додаємо в заправку часник і сіль.

У каструльку наливаємо вино, сік ½ лимона, додаємо перчик і чебрець. Кладемо курку, доливаємо окропом і ставимо на сильний вогонь. Коли закипить, знімаємо піну і варимо 10 хвилин на маленькому вогні. Вимикаємо плиту і залишаємо курочку в бульончике на 40 хвилин. Потім дістаємо філе і нарізаємо його кубиками.
Бекон підсмажуємо, перекладаємо на серветку з паперу, а коли жир стече, ламаємо на маленькі шматочки. Курочку змішуємо з ½ заправки.

обдаємо окропом Помідори, знімаємо шкірку, ріжемо на половинки і видаляємо насіння. М'якоть авокадо ріжемо кубиками і скроплюємо лимонним соком.

Рвемо руками салатні листки, укладаємо їх на тарілки, а зверху курку, авокадо і помідори. Поливаємо заправкою. Посипаємо беконом. Рубаємо цибулька і прикрашаємо салат яйцями і рубаним луком.
Просмотров: 577
Категория: Рецепти |
| Теги: авокадо, шість

Рекомендовані рецепти:

Закуска з печериць по-іспанськи
Пудинг з персиків
Горіхово-шоколадне печиво
Глазурований сирок "Картопля"
Маковий пиріг з шоколадним кремом
Трюфелі з апельсинових скоринок
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: