Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати голлівудський салат з куркою і беконом?
Блюдо американської кухні. Цей смачний салатик, хоча низькокалорійним його не назвеш. На шість порцій салату нам треба: півсклянки сухого білого вина; одна куряча грудка великого розміру; лимонний сік; ст. ложка чорного перцю (горошок); чотири великих помідорчика; п'ять гілочок чебрецю; один качан салату романо або айсберга; два авокадо; шість крутих яєць; двісті г нарізаного скибочками бекону; пучок зеленої цибулі; Заправка: п'ять зубчиків часничку; три ст. ложки білого винного або эстрагонного оцту; шість ст. л. ростить. масла; чайна ложка гірчиці; сіль; Приготування: Робимо заправку: часник подрібнюємо, змішуємо гірчицю, оцет і, постійно збиваючи, обережно вливаємо ростить. масло. Додаємо в заправку часник і сіль. У каструльку наливаємо вино, сік ½ лимона, додаємо перчик і чебрець. Кладемо курку, доливаємо окропом і ставимо на сильний вогонь. Коли закипить, знімаємо піну і варимо 10 хвилин на маленькому вогні. Вимикаємо плиту і залишаємо курочку в бульончике на 40 хвилин. Потім дістаємо філе і нарізаємо його кубиками. Бекон підсмажуємо, перекладаємо на серветку з паперу, а коли жир стече, ламаємо на маленькі шматочки. Курочку змішуємо з ½ заправки. обдаємо окропом Помідори, знімаємо шкірку, ріжемо на половинки і видаляємо насіння. М'якоть авокадо ріжемо кубиками і скроплюємо лимонним соком. Рвемо руками салатні листки, укладаємо їх на тарілки, а зверху курку, авокадо і помідори. Поливаємо заправкою. Посипаємо беконом. Рубаємо цибулька і прикрашаємо салат яйцями і рубаним луком. | |
Просмотров: 577 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |