Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати м'ясну чилі з квасолею і темним пивом?
Незвичайний варіант приготування чилі.
Список продуктів:
один кілограм і двісті грамів не дуже жирного фаршу з яловичини;
одна стіл. ложка зерняток куміна;
половинка ст. ложки меленого коріандру;
одна велика цибулина (порубати);
один порізаний перчик халопеньо (ріжемо разом з насінням);
один великий червоний солодкий перчик (ріжемо кубиками);
один великий жовтий солодкий перчик (ріжемо кубиками);
сімсот грамів томатів у власному соку;
двісті мілілітрів темного пива;
3 стіл. ложки порошку чилі;
триста п'ятдесят грамів червоної квасолі (консервованої);
майоран і чебрець;

Приготування:
На розпеченій сухій сковороді обсмажуємо коріандр і кумін, повинен з'явитися аромат.
протягом восьми хв. обсмажуємо в каструлі фарш, масло при цьому не кладемо. На сковорідці гріємо рапсове масло, смажимо цибульку до прозорості, додаємо перці і готуємо, помішуючи, 13 хвилин. Коли овочі стануть м'якими, кладемо їх в сковороду до фаршу, приправляємо кумином, коріандром, порошком чилі, додаємо квасоля, томати, чебрець, майоран і наливаємо пиво. Нехай наше чилі повільно покипить 30 хвилин, солимо його і подаємо.
Просмотров: 579
Категория: Рецепти |
| Теги: перчик, Чилі

Рекомендовані рецепти:

Глазурований сирок "Картопля"
Тортик "На графських руїнах"
Овочі, запечені з прянощами і медом
Кекс "селянські"
Шоколадний пломбір
Свинина по-китайськи
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: