Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати м'ясну чилі з квасолею і темним пивом?
Незвичайний варіант приготування чилі. Список продуктів: один кілограм і двісті грамів не дуже жирного фаршу з яловичини; одна стіл. ложка зерняток куміна; половинка ст. ложки меленого коріандру; одна велика цибулина (порубати); один порізаний перчик халопеньо (ріжемо разом з насінням); один великий червоний солодкий перчик (ріжемо кубиками); один великий жовтий солодкий перчик (ріжемо кубиками); сімсот грамів томатів у власному соку; двісті мілілітрів темного пива; 3 стіл. ложки порошку чилі; триста п'ятдесят грамів червоної квасолі (консервованої); майоран і чебрець; Приготування: На розпеченій сухій сковороді обсмажуємо коріандр і кумін, повинен з'явитися аромат. протягом восьми хв. обсмажуємо в каструлі фарш, масло при цьому не кладемо. На сковорідці гріємо рапсове масло, смажимо цибульку до прозорості, додаємо перці і готуємо, помішуючи, 13 хвилин. Коли овочі стануть м'якими, кладемо їх в сковороду до фаршу, приправляємо кумином, коріандром, порошком чилі, додаємо квасоля, томати, чебрець, майоран і наливаємо пиво. Нехай наше чилі повільно покипить 30 хвилин, солимо його і подаємо. | |
Просмотров: 579 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |