Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати котлети з печерицями?
Щоб м'ясні котлети не набридали, придумано чимало способів урізноманітнити приготування цього в загальному-то банального страви. Один з них - додати до м'ясного фаршу свіжі шампіньйони. Що знадобиться для приготування 600 грам фаршу (свинина + яловичина) 500 грам свіжих печериць Дві цибулини Кілька шматочків білого хліба Одне яйце 100 мл. молока Сіль, чорний мелений перець, хмелі-сунелі - все за смаком Кукурудзяне борошно для панірування Рослинне масло для смаження Приготування Цибулю дрібно ріжемо і змішуємо з фаршем. Скибочки білого хліба замочуємо в молоці. Додаємо приправу, яйце, хліб і добре вимішуємо фарш. Гриби можна пропустити через м'ясорубку, але краще нарізати невеликими шматочками, тоді вони будуть відчуватися і котлети виходять смачніші. Обсмажувати гриби не потрібно, у фарш вони додаються сирими. Фарш змішуємо з грибами, мокрими руками формуємо невеликі котлетки. Обвалюємо в кукурудзяній муці, викладаємо на сковорідку з розігрітою олією і обсмажуємо до рум'яної скоринки з двох сторін. як панірування можна використовувати і сухарі, але з кукурудзяним борошном котлети краще тримають форму, і скоринка виходить більш соковитий. | |
Просмотров: 590 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |