Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати котлети з печерицями?
Щоб м'ясні котлети не набридали, придумано чимало способів урізноманітнити приготування цього в загальному-то банального страви. Один з них - додати до м'ясного фаршу свіжі шампіньйони.
Що знадобиться для приготування
600 грам фаршу (свинина + яловичина)
500 грам свіжих печериць
Дві цибулини
Кілька шматочків білого хліба
Одне яйце
100 мл. молока
Сіль, чорний мелений перець, хмелі-сунелі - все за смаком
Кукурудзяне борошно для панірування
Рослинне масло для смаження
Приготування

Цибулю дрібно ріжемо і змішуємо з фаршем. Скибочки білого хліба замочуємо в молоці. Додаємо приправу, яйце, хліб і добре вимішуємо фарш. Гриби можна пропустити через м'ясорубку, але краще нарізати невеликими шматочками, тоді вони будуть відчуватися і котлети виходять смачніші. Обсмажувати гриби не потрібно, у фарш вони додаються сирими. Фарш змішуємо з грибами, мокрими руками формуємо невеликі котлетки. Обвалюємо в кукурудзяній муці, викладаємо на сковорідку з розігрітою олією і обсмажуємо до рум'яної скоринки з двох сторін.
як панірування можна використовувати і сухарі, але з кукурудзяним борошном котлети краще тримають форму, і скоринка виходить більш соковитий.
Просмотров: 590
Категория: Рецепти |
| Теги: котлети, фарш

Рекомендовані рецепти:

Трюфелі з апельсинових скоринок
Хлібні булочки з розмарином
Десерт "Халвинка"
Свинина по-китайськи
Шоколадний пломбір
Пиріг з гарбузом і ківі
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: