Головна » Статті » Рецепти


Якщо говорити точніше, то це не пиріг, у всякому разі в нашому сприйнятті. Для нас це запіканка, але італійці свій кулінарний шедевр назвали пирогом, хот тесту в ньому немає. Тим не менш, блюдо смачне, ситне і дуже ароматне.
Що знадобиться для приготування
Вісім курячих стегенець
150 грам сирокопченої грудинки
800...
Переглядів: 682
Рецепти | | Коментарі (0)

Асафетіда - це пряність, практично невідома в Європі. Має різко виражений часниковий присмак, який при нагріванні значно посилюється. Додається в невеликій кількості, в основному знаходить застосування в кухні народів Сходу, зокрема - в томатних чатні, стравах з рису і баранини.
Отримують асафетіду з смолистого соку, витікаючого з надрізаних коренів...
Переглядів: 713
Рецепти | | Коментарі (0)

Безкоштовно? А хіба таке буває? Виявляється, так! Звичайно, розраховувати на хліб з чорною ікрою нам навряд чи доводиться. А ось скромно перекусити, що називається «на халяву», цілком імовірно. Є такі місця, ми там бували, і вирішили Вам розповісти.
1)Всі ми любимо, коли нас пригощають випивкою або просто хорошим обідом....
Переглядів: 633
Рецепти | | Коментарі (0)

Фунчоза - тоненька локшина з рисового борошна. Варять таку локшину приблизно п'ять хвилин, можна просто залити її кіпяточком, перемішати виделкою і залишити на 15-20 хвилин. З рисової локшини готують смачні і при цьому не дуже калорійні салатики.
Пропоную вашій увазі салатик під назвою « Фунчоза». Швидко готується і...
Переглядів: 574
Рецепти | | Коментарі (0)

Вишуканий десерт баваруа готується просто і швидко, по консистенції баваруа нагадує желе з молока. Ось рецепт приготування:
Продукти необхідні: молока двісті грам, три жовтки, кориця, сорок - п'ятдесят грам цукру і п'ять грамів желатину, ваніль за бажанням і сто п'ятдесят грамів густих свіжих вершків.

Як готувати баваруа.
Переглядів: 596
Рецепти | | Коментарі (0)

У цьому ситному салаті незвичайне поєднання продуктів і дуже цікава заправка. У ньому є авокадо і два види м'яса, так що салат цілком може бути повноцінним вечерею.
Необхідні продукти
100 грам обсмаженої курячого філе
100 грам смаженої яловичини або нежирної свинини
Маленька баночка червоної консервованої квасолі
100 грам окосту...
Переглядів: 592
Рецепти | | Коментарі (0)

За класичним рецептом діп готується з якісного йогурту, причому йогурт береться тільки натуральний без добавок. За даним рецептом ми будемо готувати діп пікантний з копченим (слабосоленим) лососем.
нам буде потрібно: йогурт натуральний (один стакан), сіль, олія оливкова дві столові ложки, два зубчики часнику, перець можна класти білий (білий...
Переглядів: 598
Рецепти | | Коментарі (0)

За зиму організм втомлюється від важкої, жирної їжі. Пропоную вам приготувати легке весняні страва з курячої грудки і овочів. Калорійність порції - 260 калорій.
Нам потрібні продукти:

чотириста грамів курячої грудки;
парочка кольрабі;
три кореня петрушки;
сіль;
триста грамів моркви;
по одній ст. ложки вершкового і рослинного масла;
Переглядів: 610
Рецепти | | Коментарі (0)

Ця страва ідеально підійде тим, хто дотримується вегетаріанства, а також людям, які піклуються про свою фігуру. Як же приготувати сочевицю з фенхелем?
Для приготування знадобиться:

- 1 стакан бурої сочевиці,
- 2 ст. ложки оливкової олії,
- пучок свіжого фенхелю (або, в крайньому випадку, кропу),
- 3/4 ч....
Переглядів: 574
Рецепти | | Коментарі (0)

З листкового тіста, грибів і рису можна приготувати дуже смачні хрусткі кульки. Вони можуть бути закускою або основною стравою, і в принципі начинку можна змінювати за своїм смаку. Якщо хочете більше грунтовну - вибирайте м'ясо або курку, більш легку - овочі.
Необхідні продукти
Два з половиною склянки рису
250 грам...
Переглядів: 548
Рецепти | | Коментарі (0)

1-10 11-20 ... 2431-2440 2441-2450 2451-2460 2461-2470 2471-2480 ... 4691-4700 4701-4708