Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати салат «Фунчоза»?
Фунчоза - тоненька локшина з рисового борошна. Варять таку локшину приблизно п'ять хвилин, можна просто залити її кіпяточком, перемішати виделкою і залишити на 15-20 хвилин. З рисової локшини готують смачні і при цьому не дуже калорійні салатики.
Пропоную вашій увазі салатик під назвою « Фунчоза». Швидко готується і моментально з'їдається.
Для приготування салату нам потрібні наступні продукти: невеликий дайкон, солодкий перець, цибулинка, півкіло нежирної свинини, чотириста грамів фунчозы, дві часточки часнику, селера - одне стебло, оливкова олія, невеликий шматочок імбиру, шматочок гострого перцю, соєвий соус.

Спочатку готуємо гостру заправку для салату:
Великим ножем (шефом) дрібно рубаємо імбир, гострий перчик, часник (одну часточку) і з'єднуємо з оливки. маслом. Додаємо крапельку соєвого соусу і збиваємо.

Варимо рисову вермішель 5 хвилин, відкидаємо на друшляк.

М'ясо ріжемо тонкою соломкою, обсмажуємо на оливки. олії і викладаємо на тарілку.
Нарізаємо кубиками цибулю, дрібно рубаємо залишилася зубчик часничку, ріжемо стебло селери, дайкон, солодкий перчик. Останній ріжемо смужками.

Змішуємо, м'ясо, овочі та рисову локшину. Поливаємо салат заправкою (за смаком), перемішуємо й подаємо.
Просмотров: 537
Категория: Рецепти |
| Теги: ріжемо, дрібно

Рекомендовані рецепти:

Сирний пиріг з полуницею
Коржики на кефірі "від бабусі"
Апельсиновий пиріг з оливковою олією
Салат "Червоний"
Парові булочки
Рулет маковий на дріжджах
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: