Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати салат «Фунчоза»?
![]() Пропоную вашій увазі салатик під назвою « Фунчоза». Швидко готується і моментально з'їдається. Для приготування салату нам потрібні наступні продукти: невеликий дайкон, солодкий перець, цибулинка, півкіло нежирної свинини, чотириста грамів фунчозы, дві часточки часнику, селера - одне стебло, оливкова олія, невеликий шматочок імбиру, шматочок гострого перцю, соєвий соус. Спочатку готуємо гостру заправку для салату: Великим ножем (шефом) дрібно рубаємо імбир, гострий перчик, часник (одну часточку) і з'єднуємо з оливки. маслом. Додаємо крапельку соєвого соусу і збиваємо. Варимо рисову вермішель 5 хвилин, відкидаємо на друшляк. М'ясо ріжемо тонкою соломкою, обсмажуємо на оливки. олії і викладаємо на тарілку. Нарізаємо кубиками цибулю, дрібно рубаємо залишилася зубчик часничку, ріжемо стебло селери, дайкон, солодкий перчик. Останній ріжемо смужками. Змішуємо, м'ясо, овочі та рисову локшину. Поливаємо салат заправкою (за смаком), перемішуємо й подаємо. | |
Просмотров: 537 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |