Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати м'ясний салат з авокадо?
У цьому ситному салаті незвичайне поєднання продуктів і дуже цікава заправка. У ньому є авокадо і два види м'яса, так що салат цілком може бути повноцінним вечерею.
Необхідні продукти
100 грам обсмаженої курячого філе
100 грам смаженої яловичини або нежирної свинини
Маленька баночка червоної консервованої квасолі
100 грам окосту (шинки)
150 грам смажених печериць
Одна цибулина (дрібно нарізати і обсмажити з грибами)
Половинка качанового салату
Половинка авокадо
Чотири - п'ять маринованих огірочків
Гострий кетчуп
Майонез
Апельсиновий сік
Сіль і перець за смаком
Приготування

Обсмажене м'ясо і куряче філе нарізати тонкими довгими смужками. Так само нарізати окіст або шинку і мариновані огірки. Нашаткувати соломкою салат. Нарізати тонкими брусочками авокадо і відразу ж збризнути лимонним соком. Всі інгредієнти змішати, додати гриби з цибулею і промиту квасолю.
Робимо заправку. Перемішуємо майонез, кетчуп, апельсиновий сік. Пропоновані пропорції - на три частини майонезу по одній частині кетчупу і апельсинового соку. Ретельно перемішуємо заправку, виливаємо в салат. Даємо трохи настоятися, перемішуємо, прикрашаємо за бажанням і подаємо з смаженими коржами або з чорним хлібом.
Просмотров: 400
Категория: Рецепти |
| Теги: авокадо, салат

Рекомендовані рецепти:

Пудинг з фініками
Помідори, фаршировані курятиною
Сирні кекси з кропом і кмином
Булочки-рулетики до чаю
"Торф'яної пиріг"
Яблучний пиріг з штрейзеля
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: