Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати весняні овочі з курячою грудкою?
За зиму організм втомлюється від важкої, жирної їжі. Пропоную вам приготувати легке весняні страва з курячої грудки і овочів. Калорійність порції - 260 калорій. Нам потрібні продукти: чотириста грамів курячої грудки; парочка кольрабі; три кореня петрушки; сіль; триста грамів моркви; по одній ст. ложки вершкового і рослинного масла; стебло цибулі-порею; двісті мілілітрів бульйону; перець мелений чорний; прикраса - зелень; ст. ложка оливкової олії; Приготування: Овочі миємо, чистимо і ріжемо тоненькою соломкою. Розігріваємо в сковороді суміш вершкового і ростить. масла. Трохи смажимо овочі. Додаємо бульйон і тушкуємо вісім хвилин. Накриваємо сковорідку кришкою. Моєму філе холодною водичкою, обсушуємо паперовим рушником і ріжемо маленькими полосками.Быстро філе обсмажуємо на сковороді вок на оливковій олії. Перчимо і солимо. Готові овочі відкидаємо на друшляк, рідина нам не потрібна. Розкладаємо по тарілках філе, на нього овочі і прикрашаємо зеленню. Насолоджуємося легким і корисним весняним стравою. Приємного апетиту! | |
Просмотров: 611 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |