Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати весняні овочі з курячою грудкою?
За зиму організм втомлюється від важкої, жирної їжі. Пропоную вам приготувати легке весняні страва з курячої грудки і овочів. Калорійність порції - 260 калорій.
Нам потрібні продукти:

чотириста грамів курячої грудки;
парочка кольрабі;
три кореня петрушки;
сіль;
триста грамів моркви;
по одній ст. ложки вершкового і рослинного масла;
стебло цибулі-порею;
двісті мілілітрів бульйону;
перець мелений чорний;
прикраса - зелень;
ст. ложка оливкової олії;

Приготування:
Овочі миємо, чистимо і ріжемо тоненькою соломкою. Розігріваємо в сковороді суміш вершкового і ростить. масла. Трохи смажимо овочі. Додаємо бульйон і тушкуємо вісім хвилин. Накриваємо сковорідку кришкою.

Моєму філе холодною водичкою, обсушуємо паперовим рушником і ріжемо маленькими полосками.Быстро філе обсмажуємо на сковороді вок на оливковій олії. Перчимо і солимо.

Готові овочі відкидаємо на друшляк, рідина нам не потрібна.
Розкладаємо по тарілках філе, на нього овочі і прикрашаємо зеленню.
Насолоджуємося легким і корисним весняним стравою.

Приємного апетиту!
Просмотров: 611
Категория: Рецепти |
| Теги: філе, овочі

Рекомендовані рецепти:

Креветочний салат по-креольски
Листковий салат з сиром фета
Глазурований сирок "Картопля"
Сирний торт з персиками
Лимонне задоволення
Свинячі реберця в пиві
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: