Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати сочевицю з фенхелем?
Ця страва ідеально підійде тим, хто дотримується вегетаріанства, а також людям, які піклуються про свою фігуру. Як же приготувати сочевицю з фенхелем? Для приготування знадобиться: - 1 стакан бурої сочевиці, - 2 ст. ложки оливкової олії, - пучок свіжого фенхелю (або, в крайньому випадку, кропу), - 3/4 ч. ложки морської солі, - 1/4 ч. ложки меленої кориці, - по 0,5 ч. ложки сухого імбиру, зіри, коріандру, - 2 склянки окропу, - дрібно порубана зелень - петрушка або кінза, - чорний або кайєнський перець. Сочевицю перебирають і промивають холодною водою. Поки що стікає вода з промитої сочевиці, тим часом, у сотейнику розігрівають масло, всипають туди, помішуючи, всі сухі приправи, потім дрібно нарізаний кріп. Тушкують усе 3-4 хвилини, після чого додають в сотейник сочевицю, вливають окріп і доводять на сильному вогні до кипіння. Потім знімають кришку, зменшують вогонь під сотейник, і продовжують тушкувати, поки сочевиця не стане м'якою. Наприкінці приготування у сотейник, додають сіль, зелень перець за смаком. Вимикають вогонь і ще раз ретельно перемішують блюдо. Подають готову сочевицю відразу ж, додавши до неї сметану або несолодкий йогурт. | |
Просмотров: 575 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |