Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати сочевицю з фенхелем?
Ця страва ідеально підійде тим, хто дотримується вегетаріанства, а також людям, які піклуються про свою фігуру. Як же приготувати сочевицю з фенхелем?
Для приготування знадобиться:

- 1 стакан бурої сочевиці,
- 2 ст. ложки оливкової олії,
- пучок свіжого фенхелю (або, в крайньому випадку, кропу),
- 3/4 ч. ложки морської солі,
- 1/4 ч. ложки меленої кориці,
- по 0,5 ч. ложки сухого імбиру, зіри, коріандру,
- 2 склянки окропу,
- дрібно порубана зелень - петрушка або кінза,
- чорний або кайєнський перець.

Сочевицю перебирають і промивають холодною водою. Поки що стікає вода з промитої сочевиці, тим часом, у сотейнику розігрівають масло, всипають туди, помішуючи, всі сухі приправи, потім дрібно нарізаний кріп. Тушкують усе 3-4 хвилини, після чого додають в сотейник сочевицю, вливають окріп і доводять на сильному вогні до кипіння. Потім знімають кришку, зменшують вогонь під сотейник, і продовжують тушкувати, поки сочевиця не стане м'якою.
Наприкінці приготування у сотейник, додають сіль, зелень перець за смаком. Вимикають вогонь і ще раз ретельно перемішують блюдо. Подають готову сочевицю відразу ж, додавши до неї сметану або несолодкий йогурт.

Просмотров: 536
Категория: Рецепти |
| Теги: сотейник, сочевицю

Рекомендовані рецепти:

Samosa - індійські пиріжки
Торт "Прага"
Лимонні тістечка
Кекс "Мармурова"
Тефтелі з яблуками
Закритий лимонний пиріг
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: