Головна » Статті » Рецепти


Пропоную рецепт оригінального салату, який подається порційно, але не в салатниках або в креманках, а на великих листках зеленого салату. Листя трохи менше використовуються в якості одного з основних інгредієнтів цього овочевого салату.
Необхідні продукти
Качан зеленого салату
Одна велика морквина
150 грам твердого сиру
Половина склянки родзинок
Дві...
Переглядів: 648
Рецепти | | Коментарі (0)

Розсипчасте печиво з легкою кислинкою неодмінно сподобається любителям випічки з цитрусовими. Із вказаного в рецепті кількості продуктів виходить тридцять штук печива.
Необхідні продукти

Сік і цедра одного лайма (можна замінити невеликою лимоном)
150 грам борошна
50 грам коричневого цукру або 70 грам білого
Один жовток
90 грам вершкового...
Переглядів: 611
Рецепти | | Коментарі (0)

Оригінальні і дуже ситні котлети можна приготувати за пропонованим рецептом.
Інгредієнти:

Фарш яловичий - п'ятсот грамів;
Яйця відварні - п'ять штук;
Білий хліб - один скибочку;
Яйця для фаршу - дві штуки;
Лук - одна головка;
Перець мелений, сіль;
Петрушка (зелень).

Для приготування заливки:

Борошно...
Переглядів: 587
Рецепти | | Коментарі (0)

Тонкі млинці ідеально підходять для приготування фаршированих млинців з будь-якою начинкою. Тісто для них замішується нейтрального смаку і досить рідке, щоб готові млинці легко було згорнути. Гарні такі млинці і без начинки, самі по собі, зі сметаною або з медом, зі згущеним молоком.
Необхідні продукти

Літр молока
Переглядів: 660
Рецепти | | Коментарі (0)

Смачний і ніжний торт-пиріг можна приготувати з додаванням яблук.
Інгредієнти:

Маргарин - двісті п'ятдесят грамів;
Цукор-пісок - сто п'ятдесят грамів;
Яйце куряче - три штуки;
Борошно - двісті п'ятдесят грамів;
Сметана - півсклянки;
Сода гашене;
Яблука - п'ятсот грамів;
Цукрова пудра;
Кориця.

Процес приготування:
Переглядів: 597
Рецепти | | Коментарі (0)

Популярна піца практично у всіх країнах. І це не дивно - існують тисячі рецептів приготування цієї страви, і кожен може підібрати за смаком і начинку і основу.
Для приготування тесту нам знадобиться

500 грам борошна
П'ять грам сухих дріжджів
Чайна ложка солі
Половина столової ложки цукру
250...
Переглядів: 680
Рецепти | | Коментарі (0)

Рецептів приготування біскотті існує безліч. Це один з них.
Інгредієнти:

Борошно - дві склянки;
Розпушувач - одна чайна ложка;
Яйце - дві штуки;
Масло вершкове - п'ятдесят грамів;
Цукор-пісок - сімдесят п'ять грамів;
Ванілін - один пакетик;
Сіль - щіпка;
Вишня сушена - п'ятдесят грамів;
шоколадна...
Переглядів: 608
Рецепти | | Коментарі (0)

Ситний пиріг можна з'їсти за обідом на друге, це цілком повноцінне блюдо. Смачно як у гарячому, так і в охолодженому вигляді.
Продукти для тіста

Половина склянки молока
Півтори склянки борошна + трохи борошна на підсипку
Півтори чайних ложки сухих дріжджів
Щіпка солі
Половина чайної ложки цукру
Одне...
Переглядів: 622
Рецепти | | Коментарі (0)

Картопляники - апетитні котлетки - пиріжки з картоплі і м'ясного фаршу. Страва української кухні.
Необхідні продукти
Сім великих картоплин
200 грам м'ясного фаршу (свинина, яловичина або змішаний фарш)
Дві цибулини
Одне яйце
Склянку борошна
Пучок свіжого кропу
Сіль за смаком
Рослинна олія
Спеції і приправи які любите

Приготування
Переглядів: 851
Рецепти | | Коментарі (0)

Звичайно, прийнято подавати салати в красивих тарілках або в салатниках. Ще салати подають персонально кожному. А салат можна намазати прямо на шматочок хлібця і з задоволенням з'їсти за чашкою чаю або кави. Це може бути непоганий сніданок. Його також можна і подати до святкового столу.
Інгредієнти:
Переглядів: 591
Рецепти | | Коментарі (0)

1-10 11-20 ... 1941-1950 1951-1960 1961-1970 1971-1980 1981-1990 ... 4691-4700 4701-4708