Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати пиріг з картоплею, грибами і цибулею?
Ситний пиріг можна з'їсти за обідом на друге, це цілком повноцінне блюдо. Смачно як у гарячому, так і в охолодженому вигляді. Продукти для тіста Половина склянки молока Півтори склянки борошна + трохи борошна на підсипку Півтори чайних ложки сухих дріжджів Щіпка солі Половина чайної ложки цукру Одне яйце Столова ложка рослинного масла Для начинки 300 грам відварених грибів 400 грам картоплі Чотири цибулини Стакан тертого сиру Трохи сметани Приготування У теплому молоці розчиніть цукор і дріжджі і поставте в тепле місце хвилин на двадцять. Збийте яйце з сіллю, влийте олію і змішайте з подошедшими дріжджами. Поступово всипайте просіяне борошно, замісіть тісто. Покладіть його в каструлю або миску, затягніть зверху плівкою і нехай постоїть в теплі близько години. Для начинки цибулю обсмажте в олії, додайте нарізані гриби. Обсмажуйте всі разом хвилин п'ять - сім. Картоплю очистіть, наріжте тонкими скибочками, відваріть в підсоленій воді п'ять хвилин. У змащену маслом форму викладіть тонко розкатане тісто. Зробіть бортики. Змастіть тісто сметаною, викладіть гриби з цибулею, посоліть, на гриби - картоплю. Змастіть картоплю сметаною і посипте сиром. Випікати пиріг потрібно півгодини на середньому вогні. | |
Просмотров: 623 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |