Головна » Статті » Рецепти |
Як спекти тонкі млинці?
Тонкі млинці ідеально підходять для приготування фаршированих млинців з будь-якою начинкою. Тісто для них замішується нейтрального смаку і досить рідке, щоб готові млинці легко було згорнути. Гарні такі млинці і без начинки, самі по собі, зі сметаною або з медом, зі згущеним молоком. Необхідні продукти Літр молока Шість яєць Столова ложка цукру Щіпка солі Столова ложка рослинного масла Дві склянки борошна Жир або масло для змащування сковорідки Приготування потрібно обов'язково просіяти Борошно, молоко не забудьте підігріти до кімнатної температури. У тепле молоко вбийте яйця віночком розмішайте суміш до однорідного стану. Потім покладіть цукор і сіль, влити ложку олії. Поступово підсипати борошно, швидко розмішуючи тісто. Воно виходить рідким, тому зручніше буде скористатися міксером. За консистенцією тісто для тонких млинчиків схоже на нежирну сметану. Млинці краще випікати на чавунній сковорідці, яку періодично потрібно буде змащувати маслом. На добре розігріту і змащену сковорідку виливайте приблизно половину ополоника тіста і погойдуйте сковорідку у різні боки, щоб тісто розтікається. Підрум'яньте з одного боку, коли на поверхні з'являться бульбашки - переверніть млинець і підрум'яньте з іншого. Готові млинці змащуйте маслом. | |
Просмотров: 661 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |