Головна » Статті » Рецепти

Що приготувати з листя салату?
Пропоную рецепт оригінального салату, який подається порційно, але не в салатниках або в креманках, а на великих листках зеленого салату. Листя трохи менше використовуються в якості одного з основних інгредієнтів цього овочевого салату.
Необхідні продукти
Качан зеленого салату
Одна велика морквина
150 грам твердого сиру
Половина склянки родзинок
Дві столові ложки лимонного соку
150 грам сметани
Половина чайної ложки готової гірчиці
Чайна ложечка цукру
Столова ложка майонезу (не обов'язково)
Приготування

Качанчик салату моєму, верхні, найбільші листя знімаємо і відкладаємо в сторону - це будуть «порційні тарілочки» для подачі готового овочевого салату. Листя поменше рвемо руками на невеликі шматочки. Якщо для вас такий спосіб неприйнятний, наріжте їх ножем, але не дуже дрібно. Натираємо на крупній тертці моркву, сир теж тремо на крупній тертці. Родзинки розпарювала на водяній бані і обсушуємо. Змішуємо всі інгредієнти.

Для заправки змішуємо гірчицю з лимонним соком і цукром, розтираємо і додаємо сметану. Для гостроти можна додати столову ложку майонезу. Поливаємо заправкою салат, перемішуємо, ставимо в холодильник на годину. Потім викладаємо на листя салату і подаємо до столу на десертних тарілочках.
Просмотров: 659
Категория: Рецепти |
| Теги: майонезу, листя

Рекомендовані рецепти:

Домашня куряча ковбаса
Пісна галета з яблуками з заварного тіста
Суп-пюре з петрушки з грибами
Мова в листковому тісті
Салат "Крабик" (рецепт)
"Ліниві" пельмені смажені
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: