Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати картопляники?
Картопляники - апетитні котлетки - пиріжки з картоплі і м'ясного фаршу. Страва української кухні.
Необхідні продукти
Сім великих картоплин
200 грам м'ясного фаршу (свинина, яловичина або змішаний фарш)
Дві цибулини
Одне яйце
Склянку борошна
Пучок свіжого кропу
Сіль за смаком
Рослинна олія
Спеції і приправи які любите

Приготування

Картоплю потрібно відварити до готовності в підсоленій воді. Воду злити, картоплю розім'яти в пюре.
Цибулю дрібно нарізати, обсмажити в олії до золотистого кольору, викласти до нього фарш і обсмажувати помішуючи. Якщо будуть утворюватися грудочки з фаршу, їх потрібно розбити вилочкою. Фарш посолити, поперчити і приправити спеціями.
Змішати картоплю з фаршем і дрібно нарізаним кропом. Трохи остудити, додати яйце, приблизно половину склянки борошна і добре перемішати суміш.
Муку, що залишилася, висипати на стіл, обваляти в ній котлетки і обсмажити їх в олії до рум'яного кольору. Подавати гарячими, зі сметаною або йогуртом, кефіром до якого для смаку можна додати товчений часник і зелень.
Просмотров: 852
Категория: Рецепти |
| Комментарии: 1 | Теги: фаршу, дрібно

Рекомендовані рецепти:

Трюфелі з апельсинових скоринок
Картопляні биточки
Тортик "На графських руїнах"
Шоколадний пломбір
Грибний "біфштекс"
Хлібні булочки з розмарином
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: