Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати картопляники?
![]() Необхідні продукти Сім великих картоплин 200 грам м'ясного фаршу (свинина, яловичина або змішаний фарш) Дві цибулини Одне яйце Склянку борошна Пучок свіжого кропу Сіль за смаком Рослинна олія Спеції і приправи які любите Приготування Картоплю потрібно відварити до готовності в підсоленій воді. Воду злити, картоплю розім'яти в пюре. Цибулю дрібно нарізати, обсмажити в олії до золотистого кольору, викласти до нього фарш і обсмажувати помішуючи. Якщо будуть утворюватися грудочки з фаршу, їх потрібно розбити вилочкою. Фарш посолити, поперчити і приправити спеціями. Змішати картоплю з фаршем і дрібно нарізаним кропом. Трохи остудити, додати яйце, приблизно половину склянки борошна і добре перемішати суміш. Муку, що залишилася, висипати на стіл, обваляти в ній котлетки і обсмажити їх в олії до рум'яного кольору. Подавати гарячими, зі сметаною або йогуртом, кефіром до якого для смаку можна додати товчений часник і зелень. | |
Просмотров: 865 Категория: Рецепти |
| |
| Комментарии: 1 | |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |