Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати лаймовое печиво?
Розсипчасте печиво з легкою кислинкою неодмінно сподобається любителям випічки з цитрусовими. Із вказаного в рецепті кількості продуктів виходить тридцять штук печива. Необхідні продукти Сік і цедра одного лайма (можна замінити невеликою лимоном) 150 грам борошна 50 грам коричневого цукру або 70 грам білого Один жовток 90 грам вершкового масла або маргарину Щіпка солі Для глазурі знадобиться 100 грам цукрової пудри і їдальня ложка лимонного соку або соку лайма. Приготування Цедру лайма або лимона зняти або ж натерти її на дрібній тертці. З м'якоті вичавити сік. Столову ложку соку відібрати для приготування глазурі. Просіяти борошно в просторий посуд, покласти сіль і цукор, терту цедру, змішати. Масло або маргарин нам знадобляться охолоджені, щойно з холодильника. Потрібно нарізати його в борошняну суміш невеликими шматочками і разом з борошном розтерти руками до стану хлібної крихти. Додати жовток і лимонний (лаймовий) сік. Швидко замісити тісто, воно повинно вийти гладким і еластичним. Оберніть його харчовою плівкою і прибрати на годину в холодильник. Через годину тісто дістати, розкачати в пласт товщиною в півсантиметра і вирізати формочками печиво. Деко застелити папером для випічки, викласти печиво, випікати при температурі 180 градусів приблизно десять хвилин. Печиво має повністю охолонути на деку і потім його можна змастити глазур'ю. Для глазурі змішати до однорідного стану цукрову пудру зі столовою ложкою лимонного соку. | |
Просмотров: 612 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |