Головна » Статті

Сирна запіканка без борошна: 500 гр сиру,1 банку згущеного молока,3 яйця,ваніль.Розігріваємо духовку до 180 градусів.Збиваємо сир і яйця. Сир для цієї запіканки підходить будь-якої жирності, на ваш розсуд. Додаємо згущене молоко. Знову добре збиваємо, маса повинна вийти однорідна. Кількість згущеного молока визначайте на свій смак, можна додавати її частинами, щоб не пересолодити. Формочки змащуємо олією (краще вершковим), викладаємо в них сирну масу. Відправляємо в духовку на 50-60 хвилин. Залежить від вашої духовки і розміру форми. Всі! Запіканка готова. Під час випікання запіканка сильно підніметься, але як тільки вынете її з духовки, вона осяде. Треба трохи...
Переглядів: 609
Рецепти | | Коментарі (0)

Грибні кульочки: 1 упаковка готового листкового тіста5 картоплин середнього розміру2 цибулини200 г сухих грибів100 г сиру1 пучок петрушки2 яйцяперець за смаком. Гриби відмочити, проварити, віджати. Картопля, зварений у мундирі, почистити, нарізати кубиком. Гриби обсмажити з цибулею. Сир натерти на крупній тертці. Картопля, сир, гриби, перець перемішати. Розморожене листкове тісто нарізати на прямокутники. Яйця злегка збити. Внутрішню частину отриманих прямокутників змастити яйцем, покласти начинку і згорнути в кульочки. Викласти кульки на деко, змастити рештою яйцем, поставити в духовку і випікати 15 хвилин при температурі 200 градусів. Готові кульки прикрасити петрушкою.
Переглядів: 670
Рецепти | | Коментарі (0)

Рибні палички в папрично-сирній паніровці: Філе риби — 500 рЯйця — 2 шт.Панірувальні сухаріПаприка меленаПармезан свіжонатертий — 2 ст. л.СільПерецьПриправа для риби (небагато, за бажанням)Масло рослинне.Рибне філе нарізати невеликими шматочками (паличками) товщиною приблизно 1 див Яйця збити з сіллю і перцем. Змішати панірувальні сухарі, паприку і тертий сир (пармезан). Умочити шматочки філе в яйці, а потім обваляти в сирно-сухарній суміші. Викласти рибу на обробну дошку і помістити в холодильник на 10-15 хвилин. Розігріти олію на сковороді, викласти на неї рибні палички (скільки вільно поміститься, не перевантажувати сковороду) і обсмажувати близько 5...
Переглядів: 575
Рецепти | | Коментарі (0)

Мясокартофельные оладки з грибами: Фарш змішаний – 300 гКартопля – 400 г (4 великих картоплини)Яйця – 1 шт.Борошно – 2 ст. ложкиСільПерець чорний меленийВершки 10% — 100 млМасло рослинне для смаженняДля грибів:Гливи (печериці) – 200 гЦибуля ріпчаста – 1 шт.Масло вершкове – 1 ст. ложкаПриправа грибнаСільПерець чорний меленийСметана – 2-3 ст. ложкиВершки 10% — 100 млЗелень кропу – 1 ст. ложка.Картоплю чистимо і тремо на крупній тертці. Додаємо до фаршу. Додаємо сіль, перець, борошно, яйце. Добре вимішуємо, додаємо вершки і ще вимішуємо....
Переглядів: 537
Рецепти | | Коментарі (0)

Заливні фрукти(желе): Желатин(~15 гр.) заливаємо холодною водою (~60 мл, 4 ст. л,) і залишаємо на 15 хвилин.Апельсин (~150 гр., 1 шт. ) розрізаємо навпіл, вичавлюємо сік.В каструлю всипаємо цукор (~50 гр., за смаком), додаємо журавлинний морс(700 мл) та апельсиновий сік . Варимо на невеликому вогні приблизно 5-6 хвилин. Потім охолоджуємо і змішуємо з желатином.Виноград (~200 гр.), грушу (~150 гр., 1 шт.), ківі (~150 гр. 2 шт.). очищаємо, нарізаємо кубиками, разлаживаем по формочках і заливаємо желатиновою сумішшю. Відправляємо формочки в холодильник до повного застигання. Якщо ви хочете подати холодець без формочок то поставте формочки в гарячу воду...
Переглядів: 609
Рецепти | | Коментарі (0)

Заливні фрукти: лимон, тільки сік 1 штукапудра цукрова 0,75 склянкигруша 1 штукамандарин 2 штукизелений і чорний виноград без кісточок 200 грамжуравлинний морс 650 млжелатин в гранулах 10 р.Желатин заллємо чотири столові ложки холодної води і відставити на 15 хв. зріжемо з лимона 3 тонкі смужки цедри, з лимона витиснемо сік. покладемо в сотейник цукрову пудру і цедру, наллємо лимонний сік журавлинний морс. варимо на маленькому вогні 5-7 хв. остудимо. процідимо, змішаємо з желатином.Фрукти очистимо й наріжемо невеликими кубиками. Виноград вимити. розкладемо виноград і фрукти по формочках, заллємо желатиновою сумішшю. поставимо в холодильник...
Переглядів: 666
Рецепти | | Коментарі (0)

Сирник з морквою: сир 300 гморкву 6-7 шт.цукор 2 ст. ложкиборошно 0.5 склянкиолія 2 ст. ложкисметана 1 склянкусіль за смаком.Моркву промити, очистити від шкірки, нарізати тонкими скибочками, скласти в каструлю, підлити 1/2 склянки води, додати 1/2 ст. ложки масла. Потім, закривши каструлю кришкою, поставити моркву на вогонь і тушкувати, спостерігаючи, щоб вона не підгоріла. Якщо вся вода википить, а морква буде ще твердою, треба додати 1-2 ст. ложки води так, щоб до моменту готовності моркви вся вода википіла. Готову моркву протерти через сито, змішати з протертим сиром, додати борошно або манну крупу, сире...
Переглядів: 641
Рецепти | | Коментарі (0)

Салат «Російська вінегрет»: оселедець слабосолона – 150 г філеморква – 2 великихкартопля – 2 великихогірок солоний – 3 середніхбуряк – 2 великихДля гірчичного соусувино біле сухе – 2 ст. л.гірчиця – 2 ст. л. без верхумасло рослинне – 2 ст. л.оцет – 2 ст. л.бульйон м'ясний – 2 ст. л.цукор – 2 ст. л.яйце (жовток) – 2Картоплю, буряк і морква вимийте щіткою і окремо щільно загорніть у фольгу; запікайте в розігрітій до 180 °С 40 хв. Остудіть, очистіть від шкірки і наріжте дрібними кубиками. Покладіть всі інгредієнти для...
Переглядів: 590
Рецепти | | Коментарі (0)

Дуже смачне соління риби: На 1 кг очищеного філе:2 ст. ложки солі каменой9якщо любите більш солону покладіть 4 ложки солі)1ст. ложки цукруГілочка кропу.Обмазати з двох сторін( перемешенную сіль і цукор) покласти гілочку кропу для аромату. Загорнути в рушник, помістити в пакет і прибрати на 2 доби в холодильник.
Переглядів: 564
Рецепти | | Коментарі (0)

Холодний жучок з скумбрії по-эстрыбпромовски: Для приготування цього жучка було тільки 3 заморожені рибини загальною вагою 1300. Жучок в готовому вигляді — 1 кг.Рибу розморозити але не мити. Відрізати голову і хвіст. Розрізати рибу вздовж хребта не розрізаючи черевце. Видалити хребет, нутрощі. відскребти чорну плівочку. Обполоснути холодною водою і ретельно вмочити серветками. На це кількість риби пішло 1,5 столових ложки без гірки солі. Так як цей жучок з розмороженої риби, цукор класти не треба. Якщо комусь пощастить, і він буде готувати такий жучок з свіжозловленої скумбрії, раджу додати 1 чайну ложку цукру. Це зробить рибу більш ніжною. Рибу посолити,...
Переглядів: 546
Рецепти | | Коментарі (0)

1-10 11-20 ... 61-70 71-80 81-90 91-100 101-110 ... 4691-4700 4701-4708