Сирник з морквою: сир 300 г моркву 6-7 шт. цукор 2 ст. ложки борошно 0.5 склянки олія 2 ст. ложки сметана 1 склянку сіль за смаком. Моркву промити, очистити від шкірки, нарізати тонкими скибочками, скласти в каструлю, підлити 1/2 склянки води, додати 1/2 ст. ложки масла. Потім, закривши каструлю кришкою, поставити моркву на вогонь і тушкувати, спостерігаючи, щоб вона не підгоріла. Якщо вся вода википить, а морква буде ще твердою, треба додати 1-2 ст. ложки води так, щоб до моменту готовності моркви вся вода википіла. Готову моркву протерти через сито, змішати з протертим сиром, додати борошно або манну крупу, сире яйце, цукор, сіль і все це перемішати. Обробити сирника, обваляти в борошні і обсмажити у вершковому маслі. Подавати зі сметаною.
|