Головна » Статті » Рецепти

Сирник з морквою
Сирник з морквою:

сир 300 г
моркву 6-7 шт.
цукор 2 ст. ложки
борошно 0.5 склянки
олія 2 ст. ложки
сметана 1 склянку
сіль за смаком.

Моркву промити, очистити від шкірки, нарізати тонкими скибочками, скласти в каструлю, підлити 1/2 склянки води, додати 1/2 ст. ложки масла. Потім, закривши каструлю кришкою, поставити моркву на вогонь і тушкувати, спостерігаючи, щоб вона не підгоріла. Якщо вся вода википить, а морква буде ще твердою, треба додати 1-2 ст. ложки води так, щоб до моменту готовності моркви вся вода википіла. Готову моркву протерти через сито, змішати з протертим сиром, додати борошно або манну крупу, сире яйце, цукор, сіль і все це перемішати. Обробити сирника, обваляти в борошні і обсмажити у вершковому маслі.
Подавати зі сметаною.

Просмотров: 692
Категория: Рецепти |
| Теги: каструлю, моркву

Рекомендовані рецепти:

"Той самий" столичний кекс
Цибульний пиріг 'Чиполіно'
Шоколадно-кавовий пиріг з чорносливом
Паштет по-східному
Грінки з беконом та помідорами
Коктейль з морепродуктів в салатних листках
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: