Головна » Статті » Рецепти

Салат «Російська вінегрет»
Салат «Російська вінегрет»:

оселедець слабосолона – 150 г філе
морква – 2 великих
картопля – 2 великих
огірок солоний – 3 середніх
буряк – 2 великих
Для гірчичного соусу

вино біле сухе – 2 ст. л.
гірчиця – 2 ст. л. без верху
масло рослинне – 2 ст. л.
оцет – 2 ст. л.
бульйон м'ясний – 2 ст. л.
цукор – 2 ст. л.
яйце (жовток) – 2

Картоплю, буряк і морква вимийте щіткою і окремо щільно загорніть у фольгу; запікайте в розігрітій до 180 °С 40 хв. Остудіть, очистіть від шкірки і наріжте дрібними кубиками. Покладіть всі інгредієнти для соусу в каструлю, поставте на вогонь і заважайте, поки не загусне. Перед закипанням зніміть з вогню. Приправте сіллю і перцем. Кількість цукру можна зменшити, але не збільшити. Огірки очистіть від шкірки і насіння і наріжте кубиками. Оселедець наріжте дрібними кубиками, змішайте з огірками і овочами в мисці. Заправте вінегрет гірчичним соусом.

Просмотров: 594
Категория: Рецепти |
| Теги: наріжте

Рекомендовані рецепти:

Рецепт паски
Курячий бульйон з яєчними пластівцями
Калиссоны - французькі ласощі
Слойки з яблуками
Великодні паски
Сирна "самса" з грибами
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: