Головна » Статті

Сьомга на пару з грибним соусом: Стейк сьомги 200 гр (1 шт.),Печериці консервовані (дрібні) 50 гр,Цибуля ріпчаста (маленька головка) - 1 шт,Йогурт натуральний-3 ст. ложки,Зелень кропу і петрушки кілька гілочок,Карі 0,5 ч. ложки,Оливкова олія 0,5 ч. ложки,Спеції.Стейк посоліть, поперчіть і обсмажте на олії по 2-3 хвилини з кожного боку. Цибулину подрібнити, обсмажити на олії, додати печериці цілими, залити йогуртом і додати каррі. Трохи посолити і поперчити. Добре перемішати соус і трохи прогріти. Рибу викласти на тарілку, полити соусом, посипаємо подрібненою зеленню.
Переглядів: 566
Рецепти | | Коментарі (0)

Тортик з баклажанів закусочний: 3 великих баклажана2 яйця3ст.л. борошнараст. масломайонез4 зубчики часникузелень кропу3 помідори1 плавлений сирокзелень петрушки.Баклажани очистити , натерти на середній тертці. посолити, залишити на 10-15хв. Потім промити в проточній воді. віджати, додати яйця. борошно, перемішати.Спекти 5 тонких млинчиків. Сирок натерти на дрібній тертці. Помідори (2) нарізати малий. кубиками. Часник подрібнити кріп майонез-це соус. Зібрати тортик: 1 млинець змастити соусом, посипати частиною помідорів 2 млинець змастити плавл. сирком 3 млинець змастити тільки соусом 4 блін соусом друга частина помідорів 5 блін соусом, прикрасити кружечками 3-го помідора і петрушкою. Виходить...
Переглядів: 579
Рецепти | | Коментарі (0)

Дуже прості і обалденно смачні тюфтельки: 300 гр. фаршу5 середніх сирих картоплин1 велика сира морквина1 яйце1 невелика луковицасоль,перець за смаком. Картоплю і моркву потерти на велику тертку, додати фарш, яйце, сіль, перець і цибулю, зробити тефтелі, обкачати в борошні і обсмажити. Покласти в каструльку, залити підливою (хто що робить) і тушкувати 15хв. Тефтелі виходять дуже смачні, а всередині ще й кольорові. Рецепт підливи: Сметана + вода + трішки гірчиці + пів ложки томатного соусу + базилік + сіль + перець + гриби = СМАКОТА!
Переглядів: 582
Рецепти | | Коментарі (0)

Декор серветок: «Джонка»:
Переглядів: 539
Рецепти | | Коментарі (0)

Троянда з серветок для декору банкетного столу:
Переглядів: 546
Рецепти | | Коментарі (0)

Салат Морський: 500 г відварених кальмарів;3 зварених в круту яйця;200 г крабових паличок або300 г відварених і очищених креветок;80 г червоної ікри;2 ст. ложки майонезу.Кальмари і яйця нарізаємо соломкою, змішати з подрібненими крабовими паличками (креветки додаються цілком), червоною ікрою (1-2 ст. ложки можна залишити для прикраси) і майонезом. Якщо хочете надати салату пікантності, то можна додати 100 г корейської моркви, з нею салат придбає загадкову гостринку і більш насичений смак.
Переглядів: 649
Рецепти | | Коментарі (0)

Троянди з яблук: для тесту250 г борошна125 г вершкового масла, охолодженого75 г цукрової пудрицедра з 1/2 лимона1 яйце«пелюсток»4 яблука200г цукрової пудри500г яблучного соку.Збити яйце.Окремо змішати борошно,масло,цедру і пудру до крошкообразного стану.Порціями додавати збите яйце,замісити тісто і скачати його в кулю.Накрити плівкою і охолодити протягом принаймні 30 хвилин.з яблук Видалити серцевину і нарізати їх тонкими скибочками.Вилийте В каструлю сік і розчиніть у ньому пудру.У киплячий сироп висипати яблука і варити на повільному вогні протягом 10 хвилин або до готовності — яблук потрібно, щоб яблука стали досить м'яким, так, щоб можна...
Переглядів: 616
Рецепти | | Коментарі (0)

Солодкий перець з часником: солодкий перецьрослинна оліячасник.Беремо солодкий перець (у будь-якій кількості), виймаємо насіння, залишаючи перчинки цілими. Солимо за смаком всередині перців. Обсмажує цілком перці на рослинному маслі, складаємо в каструлю. Коли всі перці будуть обсмажені, часник пропускаємо через чеснокодавку ( за вашим смаком) прямо в каструлю з перцями. Закриваємо кришкою, трясемо каструлю, щоб часник просочив всі перці. Залишаємо на деякий час. Є такий перчик можна і холодним і гарячим. Навіть замість гарніру з будь-якими м'ясними продуктами.
Переглядів: 603
Рецепти | | Коментарі (0)

Закусочний торт «Оселедець під шубою»: Філе оселедця 1 штукаВарена буряк 2 штукиВарена картопля 3 штукиВарена морква 3 штукиЦибуля ріпчаста штукиВарені яйця 3 штукиМайонез 200 грамЖелатин 20 грамВода кип'ячена 60 млСіль, перець, спеції за смакомСалат, петрушка і т. п. для прикраси.Для початку, желатин потрібно замочити у воді на 60 хвилин (для того, щоб він набух). Після цього, нагріваємо до повного розчинення. Коли желатин охолоне, перемішуємо його з майонезом (використовуємо лише 150 грамів, решта 50 підуть на прикрасу). Картоплю, буряк, моркву (2 штуки), оселедець, яйця (2 штуки) і цибулю подрібнюємо. Для...
Переглядів: 570
Рецепти | | Коментарі (0)

Перці фаршировані: 2 великих болгарських перчика,грам 200-300 м'ясного фаршу,1 помідор,шматочок сиру для посипання,зелень.Солодкі болгарські перці розрізаємо на дві половинки і очищаємо від насіння. Начиняємо половинки перцю підготовленим як зазвичай мясним фаршем.Помідор нарізаємо кружечками і на кожен перчик поверх фаршу викладаємо кружечок помідора. Рясно посипаємо тертим сиром. Відправляємо в духовку. Запікаємо протягом 20-25 хвилин. Готову страву посипаємо зеленню. На гарнір можна подати рис, молоду картопельку.
Переглядів: 568
Рецепти | | Коментарі (0)

1-10 11-20 ... 81-90 91-100 101-110 111-120 121-130 ... 4691-4700 4701-4708