Головна » Статті » Рецепти

Заливні фрукти(желе)
Заливні фрукти(желе):

Желатин(~15 гр.) заливаємо холодною водою (~60 мл, 4 ст. л,) і залишаємо на 15 хвилин.
Апельсин (~150 гр., 1 шт. ) розрізаємо навпіл, вичавлюємо сік.
В каструлю всипаємо цукор (~50 гр., за смаком), додаємо журавлинний морс(700 мл) та апельсиновий сік . Варимо на невеликому вогні приблизно 5-6 хвилин. Потім охолоджуємо і змішуємо з желатином.
Виноград (~200 гр.), грушу (~150 гр., 1 шт.), ківі (~150 гр. 2 шт.). очищаємо, нарізаємо кубиками, разлаживаем по формочках і заливаємо желатиновою сумішшю. Відправляємо формочки в холодильник до повного застигання. Якщо ви хочете подати холодець без формочок то поставте формочки в гарячу воду на 1-2 хвилини або переверніть на тарілку, накрийте гарячим рушником і через 5 хвилин зніміть формочки.
Якщо ви хочете подати холодець без формочок то поставте формочки в гарячу воду на 1-2 хвилини або переверніть на тарілку, накрийте гарячим рушником і через 5 хвилин зніміть формочки.

Просмотров: 508
Категория: Рецепти |
| Теги: формочки, (150

Рекомендовані рецепти:

Печінкові трюфеля в сирі
Італійські медові пончики
"Той самий" столичний кекс
Яблучний штрудель з-австрийски
Екзотична яловичина
Курка з томатним рисом
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: