Заливні фрукти(желе): Желатин(~15 гр.) заливаємо холодною водою (~60 мл, 4 ст. л,) і залишаємо на 15 хвилин. Апельсин (~150 гр., 1 шт. ) розрізаємо навпіл, вичавлюємо сік. В каструлю всипаємо цукор (~50 гр., за смаком), додаємо журавлинний морс(700 мл) та апельсиновий сік . Варимо на невеликому вогні приблизно 5-6 хвилин. Потім охолоджуємо і змішуємо з желатином. Виноград (~200 гр.), грушу (~150 гр., 1 шт.), ківі (~150 гр. 2 шт.). очищаємо, нарізаємо кубиками, разлаживаем по формочках і заливаємо желатиновою сумішшю. Відправляємо формочки в холодильник до повного застигання. Якщо ви хочете подати холодець без формочок то поставте формочки в гарячу воду на 1-2 хвилини або переверніть на тарілку, накрийте гарячим рушником і через 5 хвилин зніміть формочки. Якщо ви хочете подати холодець без формочок то поставте формочки в гарячу воду на 1-2 хвилини або переверніть на тарілку, накрийте гарячим рушником і через 5 хвилин зніміть формочки.
|