Рибні палички в папрично-сирній паніровці: Філе риби — 500 р Яйця — 2 шт. Панірувальні сухарі Паприка мелена Пармезан свіжонатертий — 2 ст. л. Сіль Перець Приправа для риби (небагато, за бажанням) Масло рослинне. Рибне філе нарізати невеликими шматочками (паличками) товщиною приблизно 1 див Яйця збити з сіллю і перцем. Змішати панірувальні сухарі, паприку і тертий сир (пармезан). Умочити шматочки філе в яйці, а потім обваляти в сирно-сухарній суміші. Викласти рибу на обробну дошку і помістити в холодильник на 10-15 хвилин. Розігріти олію на сковороді, викласти на неї рибні палички (скільки вільно поміститься, не перевантажувати сковороду) і обсмажувати близько 5 хвилин, перевертаючи 1-2 рази, до золотистої скоринки. Обсушити від зайвого масла на паперовому рушнику. Подавати рибні палички з соусом до смаку.
|