Головна » Статті » Рецепти

Рибні палички в папрично-сирній паніровці
Рибні палички в папрично-сирній паніровці:

Філе риби — 500 р
Яйця — 2 шт.
Панірувальні сухарі
Паприка мелена
Пармезан свіжонатертий — 2 ст. л.
Сіль
Перець
Приправа для риби (небагато, за бажанням)
Масло рослинне.

Рибне філе нарізати невеликими шматочками (паличками) товщиною приблизно 1 див Яйця збити з сіллю і перцем. Змішати панірувальні сухарі, паприку і тертий сир (пармезан). Умочити шматочки філе в яйці, а потім обваляти в сирно-сухарній суміші. Викласти рибу на обробну дошку і помістити в холодильник на 10-15 хвилин. Розігріти олію на сковороді, викласти на неї рибні палички (скільки вільно поміститься, не перевантажувати сковороду) і обсмажувати близько 5 хвилин, перевертаючи 1-2 рази, до золотистої скоринки.
Обсушити від зайвого масла на паперовому рушнику. Подавати рибні палички з соусом до смаку.

Просмотров: 650
Категория: Рецепти |
| Теги: палички, рибні

Рекомендовані рецепти:

"Крабовий" рис
Омлет по-турецьки "Менемен"
Яблучний насипний пиріг
Кекс столичний
Чорничний пиріг 'Блаберспай'
Салат з квасолі і курки
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: