Грибні кульочки: 1 упаковка готового листкового тіста 5 картоплин середнього розміру 2 цибулини 200 г сухих грибів 100 г сиру 1 пучок петрушки 2 яйця перець за смаком. Гриби відмочити, проварити, віджати. Картопля, зварений у мундирі, почистити, нарізати кубиком. Гриби обсмажити з цибулею. Сир натерти на крупній тертці. Картопля, сир, гриби, перець перемішати. Розморожене листкове тісто нарізати на прямокутники. Яйця злегка збити. Внутрішню частину отриманих прямокутників змастити яйцем, покласти начинку і згорнути в кульочки. Викласти кульки на деко, змастити рештою яйцем, поставити в духовку і випікати 15 хвилин при температурі 200 градусів. Готові кульки прикрасити петрушкою.
|