Головна » Статті » Рецепти

Мясокартофельные оладки з грибами
Мясокартофельные оладки з грибами:

Фарш змішаний – 300 г
Картопля – 400 г (4 великих картоплини)
Яйця – 1 шт.
Борошно – 2 ст. ложки
Сіль
Перець чорний мелений
Вершки 10% — 100 мл
Масло рослинне для смаження
Для грибів:
Гливи (печериці) – 200 г
Цибуля ріпчаста – 1 шт.
Масло вершкове – 1 ст. ложка
Приправа грибна
Сіль
Перець чорний мелений
Сметана – 2-3 ст. ложки
Вершки 10% — 100 мл
Зелень кропу – 1 ст. ложка.

Картоплю чистимо і тремо на крупній тертці. Додаємо до фаршу. Додаємо сіль, перець, борошно, яйце. Добре вимішуємо, додаємо вершки і ще вимішуємо. Викладаємо по повній ст. ложці маси в розігріте на сковороді масло, надаємо форму оладок і смажимо картопляні оладки з фаршем з двох боків до рум'яності. Готові картопляні оладки з фаршем викладемо на тарілку і поставимо в тепле місце. Для соусу гриби почистимо і дрібно поріжемо. Поріжемо цибулю дрібними кубиками. На розігрітому вершковому маслі добре обсмажимо цибулю, додати гриби, посолити, приправимо і згасимо до готовності (10 хвилин). Додамо сметану і вершки. Розмішуєм, і згасимо ще 3-5 хвилин. Наприкінці додамо дрібно порізаний кріп. Готові картопляні оладки з фаршем і грибами.

Просмотров: 541
Категория: Рецепти |
| Теги: оладки

Рекомендовані рецепти:

Пікантні гарячі бутерброди
Рис з помідорами та базиліком
Салат "Божа корівка"
Слойки з бутербродніци
Закритий лимонний пиріг
Яловичина в лимонному соусі
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: