Головна » Статті » Рецепти

Заливні фрукти
Заливні фрукти:

лимон, тільки сік 1 штука
пудра цукрова 0,75 склянки
груша 1 штука
мандарин 2 штуки
зелений і чорний виноград без кісточок 200 грам
журавлинний морс 650 мл
желатин в гранулах 10 р.

Желатин заллємо чотири столові ложки холодної води і відставити на 15 хв. зріжемо з лимона 3 тонкі смужки цедри, з лимона витиснемо сік. покладемо в сотейник цукрову пудру і цедру, наллємо лимонний сік журавлинний морс. варимо на маленькому вогні 5-7 хв. остудимо. процідимо, змішаємо з желатином.
Фрукти очистимо й наріжемо невеликими кубиками. Виноград вимити. розкладемо виноград і фрукти по формочках, заллємо желатиновою сумішшю. поставимо в холодильник до повного застигання. Перед подачею перевернемо на тарілки, накриємо гарячим рушником і через кілька хвилин знімемо формочки.

Просмотров: 671
Категория: Рецепти |
| Теги: виноград, фрукти

Рекомендовані рецепти:

Куряче суфле "Ніжність"
Курячий рулет з яблуками і сухофруктами
Котлети з підливою
Закуска "Грибна галявина"
Чиабата з шинкою, томатами та сиром
Кекс з курагою
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: