Головна » Статті » Рецепти


Рецептів приготування яблучних пирогів безліч, даний рецепт підкуповує своєю простий і пиріг виходить соковитим.
Інгредієнти:

Молоко - двісті п'ятдесят грамів;
Крупа манна - дві столові ложки;
Масло вершкове - сто грамів;
Дріжджі - одна чайна ложка;
Цукор-пісок - сто грамів;
Ванілін - один пакетик;
Яйце куряче...
Переглядів: 608
Рецепти | | Коментарі (0)

Смачну страву можна приготувати з курки. Якщо додати до неї соус соєвий і вершки, то від цієї страви буде соковитим і ароматним. Готувати цю страву легко, тому приготувати його зможе і починаюча господиня.
Інгредієнти:
Грудки курячі - дві штуки;
Цибуля ріпчаста - одна штука;
Часник - пару зубків;
Мало...
Переглядів: 571
Рецепти | | Коментарі (0)

Солянку можна приготувати на сковороді з білокачанної капусти і м'ясного асорті.
Інгредієнти:
Білокачанна капуста - один вилок;
Ріпчаста цибуля - одна або дві штуки;
М'ясне асорті (ковбаса, сосиски та інше);
Помідори - дві штуки;
Філе курки - одна штука;
Перець;
Сіль;
Часник.

Процес приготування:

Треба спочатку куряче...
Переглядів: 611
Рецепти | | Коментарі (0)

Фарвалле - італійська паста у формі метеликів. Власне, саме слово фарвалле в перекладі з італійського означає «метелики». Для нас звичніше називати таку пасту «бантики». Забавні бантики сподобаються і дорослим і дітям. Салатик виходить яскравим і дуже ошатним.
Для приготування салату з фарвалле нам потрібно:

двісті п'ятдесят грамів бантиків;
Переглядів: 616
Рецепти | | Коментарі (0)

Оригінальний десерт на основі кави і невеликих мигдальних тістечок. Дуже смачно!
Для приготування шести порцій десерту нам потрібно:

сто мілілітрів кави (він повинен бути міцним і гарячим);
двісті мілілітрів молока (гарячого);
вісім жовтків;
вісім грамів желатину;
чотири стіл. ложки дрібної цукрової пудри;
триста п'ятдесят мілілітрів вершків;
по...
Переглядів: 578
Рецепти | | Коментарі (0)

Оригінальний десерт на основі кави і невеликих мигдальних тістечок. Дуже смачно!
Для приготування шести порцій десерту нам потрібно:
сто мілілітрів кави (він повинен бути міцним і гарячим);
двісті мілілітрів молока (гарячого);
вісім жовтків;
вісім грамів желатину;
чотири стіл. ложки дрібної цукрової пудри;
триста п'ятдесят мілілітрів вершків;
по сто...
Переглядів: 586
Рецепти | | Коментарі (0)

Оригінальне блюдо можна приготувати з листкового тіста з додаванням груші, сиру і карамелі цибулевої. Для цієї страви можна використовувати покупне листкове тісто.
Інгредієнти:
Тісто листкове - п'ятсот грамів;
Груші - дві або три штуки;
Цибулина червона - чотири штуки;
Перець і сіль;
Мед;
Сир м'який - двісті грамів;
Переглядів: 580
Рецепти | | Коментарі (0)

Піта, це дивно смачна тонка коржик, всередині якої є порожнина, щось на зразок кишеньки. Піта ідеальна для створення домашніх бутербродів, кладеться начинка всередину коржі. Ось рецепт приготування піти:
Інгредієнти: борошно просеянная три склянки, плюс пів склянки борошна будуть потрібні в процесі приготування, оливкова олія (1 - 2 ст....
Переглядів: 633
Рецепти | | Коментарі (0)

Такий гарнір досить популярний в німецькій кухні, і подають його з тушкованими реберцями або з ковбасками, сосисками. Спробуйте приготувати, не виключено, що й вам сподобається незвичайне поєднання продуктів.
Що знадобиться для приготування
Чотири великих картоплини
Чотири середні цибулини
Чотири зелених яблука кислуватого смаку
Пучок зеленого цибулі
Сіль, мускатний горіх, білий...
Переглядів: 611
Рецепти | | Коментарі (0)

Курку можна приготувати шарову. Для цього буде потрібно.
Інгредієнти:

Курка ціла - півтора кілограма;
Борошно;
Спеції;
Яйце і майонез.

Процес приготування:

Готується це блюдо легко, головне зняти шкіру з курки і її не пошкодити. Для цього курку промити, після цього акуратно за допомогою ножика зняти...
Переглядів: 590
Рецепти | | Коментарі (0)

1-10 11-20 ... 2111-2120 2121-2130 2131-2140 2141-2150 2151-2160 ... 4691-4700 4701-4708