Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати салат з фарфалле?
Фарвалле - італійська паста у формі метеликів. Власне, саме слово фарвалле в перекладі з італійського означає «метелики». Для нас звичніше називати таку пасту «бантики». Забавні бантики сподобаються і дорослим і дітям. Салатик виходить яскравим і дуже ошатним.
Для приготування салату з фарвалле нам потрібно:

двісті п'ятдесят грамів бантиків;
половинка червоної цибулини;
чотири ст. ложки оливкової олії;
столова ложка гірчиці (грубозернистим);
парочка свіжих огірків;
солодкий жовтий або червоний перець;
чотири сосиски;
п'ятдесят грамів сиру (бажано «Пармезан»);

Чистимо і подрібнюємо цибулину. Масло виливаємо в миску, додаємо гірчицю, цибулю. Залишаємо в теплому місці настоятися і проціджують.«Бантики» відварюємо в солоному окропі і відкидаємо на друшляк. Огірочки і солодкий перець ріжемо соломкою. Сосиски ріжемо кружальцями і злегка обсмажуємо.
Сосиски, огірки, теплі фарфалле, солодкий перець і тертий пармезан висипаємо в великий салатник. Заливаємо ароматною заправки і перемішуємо.
Приємного апетиту!
Просмотров: 498
Категория: Рецепти |
| Теги: солодкий, фарвалле

Рекомендовані рецепти:

Кругла хала
Салат з оселедцем (рецепт)
Десерт "Карамельний"
Десерт "Халвинка"
Десерт з яєчних білків (рецепт)
Пісний вишнево-шоколадний кекс
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: