Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати салат з фарфалле?
Фарвалле - італійська паста у формі метеликів. Власне, саме слово фарвалле в перекладі з італійського означає «метелики». Для нас звичніше називати таку пасту «бантики». Забавні бантики сподобаються і дорослим і дітям. Салатик виходить яскравим і дуже ошатним. Для приготування салату з фарвалле нам потрібно: двісті п'ятдесят грамів бантиків; половинка червоної цибулини; чотири ст. ложки оливкової олії; столова ложка гірчиці (грубозернистим); парочка свіжих огірків; солодкий жовтий або червоний перець; чотири сосиски; п'ятдесят грамів сиру (бажано «Пармезан»); Чистимо і подрібнюємо цибулину. Масло виливаємо в миску, додаємо гірчицю, цибулю. Залишаємо в теплому місці настоятися і проціджують.«Бантики» відварюємо в солоному окропі і відкидаємо на друшляк. Огірочки і солодкий перець ріжемо соломкою. Сосиски ріжемо кружальцями і злегка обсмажуємо. Сосиски, огірки, теплі фарфалле, солодкий перець і тертий пармезан висипаємо в великий салатник. Заливаємо ароматною заправки і перемішуємо. Приємного апетиту! | |
Просмотров: 617 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |