Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати гарнір з картоплею і яблуками?
Такий гарнір досить популярний в німецькій кухні, і подають його з тушкованими реберцями або з ковбасками, сосисками. Спробуйте приготувати, не виключено, що й вам сподобається незвичайне поєднання продуктів. Що знадобиться для приготування Чотири великих картоплини Чотири середні цибулини Чотири зелених яблука кислуватого смаку Пучок зеленого цибулі Сіль, мускатний горіх, білий перець - все за смаком Столова ложка цукру Трохи вершкового масла Сік половинки лимона Приготування Картоплю чистимо ставимо варити в підсоленої воді. Яблука очищаємо від шкірки і насіння, ріжемо скибочками і кладемо в каструльку. Наливають води стільки, щоб вона не покривала верхній шар яблук. Доводимо до кипіння, додаємо цукор і лимонний сік, на невеликому вогні варимо до м'якості. Цибулю дрібно ріжемо і обсмажуємо до рум'яного кольору на вершковому маслі. Зливаємо воду з картоплі і яблук, розминаємо в пюре, змішуємо і додаємо сіль за смаком мускатний горіх, трохи меленого білого перцю. Викладаємо на тарілку пюре, зверху смажену цибулю і посипаємо гарнір дрібно нарізаною зеленою цибулею. Наш незвичайний гарнір готовий. Приємного апетиту! | |
Просмотров: 612 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |