Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати гарнір з картоплею і яблуками?
Такий гарнір досить популярний в німецькій кухні, і подають його з тушкованими реберцями або з ковбасками, сосисками. Спробуйте приготувати, не виключено, що й вам сподобається незвичайне поєднання продуктів.
Що знадобиться для приготування
Чотири великих картоплини
Чотири середні цибулини
Чотири зелених яблука кислуватого смаку
Пучок зеленого цибулі
Сіль, мускатний горіх, білий перець - все за смаком
Столова ложка цукру
Трохи вершкового масла
Сік половинки лимона
Приготування

Картоплю чистимо ставимо варити в підсоленої воді. Яблука очищаємо від шкірки і насіння, ріжемо скибочками і кладемо в каструльку. Наливають води стільки, щоб вона не покривала верхній шар яблук. Доводимо до кипіння, додаємо цукор і лимонний сік, на невеликому вогні варимо до м'якості.
Цибулю дрібно ріжемо і обсмажуємо до рум'яного кольору на вершковому маслі.
Зливаємо воду з картоплі і яблук, розминаємо в пюре, змішуємо і додаємо сіль за смаком мускатний горіх, трохи меленого білого перцю.
Викладаємо на тарілку пюре, зверху смажену цибулю і посипаємо гарнір дрібно нарізаною зеленою цибулею. Наш незвичайний гарнір готовий. Приємного апетиту!
Просмотров: 407
Категория: Рецепти |
| Теги: пюре, гарнір

Рекомендовані рецепти:

"Рафаелло" з курячої грудки з кедровими горішками
Закусочний торт "Полянка"
Коржики на кефірі "від бабусі"
Млинці з бананом
Пиріг з сиром
Вівсяне печиво з цукатами, фініками і родзинками
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: